EGE MECLİSİ - İzmir'i Sevenler Derneği tarafından 40 yılı aşkın süredir 1923 İzmir İktisat Kongresi'nin yıldönümlerinde gerçekleşen sempozyumların bu yılki konuğu Türkiye Halkla İlişkiler Derneği oldu. 

 

İzmir İktisat Kongresi yıldönümünde bu yıl, 'İletişim Sürecinde Marka Şehirler ve Endüstri 4.0 Eşliğinde Dijital-Elektronik İletişim Çağı İletişim Teknikleri konulu sempozyum düzenlendi. sponsorluğunda 16 Şubat 2018 Cuma günü İzmir Ticaret Odası'nda düzenlenen sempozyum; İzmir'den Meslek Odası Başkanları ve Belediye başkanlarının katılımı ve katkıları ile İstanbul'dan alanında uzman Türkiye Halkla İlişkiler Derneği üyelerinin sunumları ile gerçekleşti. 

 

1923 İzmir İktisat Kongresi'nin 95'inci yıldönümü anısına ve aynı zamanda TÜHİD Anadolu Buluşmaları adı altında Prof. Dr. Alaeddin Asna anısına düzenlenen programda;

İletişim Sürecinde Marka Şehirler adlı ilk oturum TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Karakaş moderatörlüğünde; A&B İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Asna, Marka Danışmanı ve Brandmap Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Fidan ve MediaCat Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bilgi Üniversitesi Marka Okulu Eş Başkanı Pelin Özkan'ın konuşmaları ile gerçkeleşti. 

Dijital İletişim adlı ikinci oturum; İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ebru Uzunoğlu moderatörlüğünde; HAVAS Yaratıcı Group Türkiye CEO'su Serhat Akkılıç, IPPA Dijital PR Kurucu Direktörü Fatmanur Erdoğan, Vodafone Türkiye Kurumsal İletişim Kıdemli Müdürü ve TÜHİD Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Sevil Wittmann konuşmaları ile gerçekleşti. 

Son oturum olan İletişim ve Yöneticiler oturumu ise; yine TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Karakuş moderatörlüğünde, Yeşim Tekstil kurumsal İletişim Müdürü Global Compact Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Kadının Güçlenmesi Eş Başkanı Dilek Cesur ve İDA-İletişim Damnışmanlığı Şirketleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve GOODWORKS Ajans Başkanı Ergun Gümrah'ın konuşmaları ile gerçekleşti.