EGE MECLİSİ - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin il binasının açılışını yapmak için İzmir'e geldi. Meral Akşener partililerce havaalanında yoğun ilgi ile karşılandı. Teşkilatlanma sürecini ve ilçe kongrelerini tamamlayan İYİ Parti İzmir Teşkilatı, Meral Akşener'i ağırlama heyecanını yaşıyor.

Akşener, İzmir'e havayoluyla geldi.  Adnan Menderes Havalimanı'nda İl Başkanı Yıldırım Ulupınar ve partililerce yoğun ilgiyle  karşılandı. Akşener'e İzmir mesaisinde Genel Sekreter ve İzmir Milletvekili  ile genel başkan yardımcıları da eşlik ediyor. 

Adnan Menderes Havalimanı'nda kısa bir açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, kente İl Başkanı Yıldırım Ulupınar'ın davetiyle geldiğini ve açılışa herkesi beklediğini söyledi.

Akşener havalimanından partililerce oluşturulan konvoy eşliğinde Çankaya'ya geçti. Birçok partili İl binasına ellerinde İYİ Parti bayraklarıyla Akşener'in gelmesini bekliyor. 

İyi Parti Lideri Akşener yogun kalabalık eşliğinde açılışını yapacağı il binasına geldi. Adeta sevgi seliyle karşılaşan Akşener partililerine seslendi.