EGE MECLİSİ - İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kaya Termal Otel’de 2 bin 500 partilinin katıldığı teşkilat yemeği ile İzmir programını sonlandırdı. Akşener İzmir programının son durağı olarak Balçova Kaya Termal’deki akşam yemeğine katıldı.   

 Akşener yemek sonrasında yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Yıldırım Ulupınar tarafından hazırlatılan video salondaki kalabalığa izletildi.

İlk konuşmayı İl Başkanı Yıldırım Ulupınar yaptı. Ulupınar “İyi Parti İzmir’de herkes tarafından konuşulmaya başlanacak. İktidara alternatif tek parti olarak görülecektir” dedi. Ben bu milleti kurtaracak tek bir isim olarak Meral Akşener’i gördüm. Olmam gereken yer olarak düşündüğüm Sayın Meral Akşener’in yanında oldum." dedi.

Ulupınar Akşener’e İzmir’in sembol ögesi Saat Kulesi’nin maketini hediye etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise yaptığı konuşmada,  partinin kuruluş sürecinde önemli mücadeleler verdiklerini söyledi.Akşener, iktidara geldikleri takdirde, özellikle Türkiye'de kimsenin eğitim sisteminden memnun olmadığını, bu konuda önemli projeleri olduğunu söyledi.Üniversite mezunu gençlerin gelecek kaygısı yaşadığını belirten Akşener ". Zeki, çalışkan, başarılı çocukların umutlarını yerine geri koyacağız. Türkiye'yi yönetme iradesini ve hayalini o gençlerimizin kafasına bir inanç olarak yerleşmesini sağlayacağız."

Parlamenter sistem, hukukun üstünlüğü ve adaleti sağlamayı, ekonomiyi ve eğitimi öncelikli konu olarak belirlediklerine aktaran Akşener, "Bütün bunları hal yola koyarsanız Türkiye'nin gücü, eğitimli ve umutlu insan gücü kısa sürede önce bölgesinin sonra dünyanın çok önemli bir gücü haline gelir. Biz buna inanıyoruz, bundan eminiz. Milletin aziz mensuplarına özellikle gençlerimize güveniyoruz. " diye konuştu.

Konuşmasının ardından Akşener, partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.