EGE MECLİSİ - Selçuk Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri, 8 Mart Perşembe günü Selçuk Belediyesi Emekçi Kadınlar Korosu’nun konseri ile başlayacak. Selçuk Efes Kent Belleği’nde saat 16.00’da başlayacak konserin ardından saat 16.30’da Kadın Danışma Merkezi Selçuk Kadın Akademisi’nin bir sergisi olacak.  Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’ne katılan kursiyerlerin çalışmalarının sergileneceği sergi 10 Mart tarihine kadar açık kalacak. 

10 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Ayşenur Özturanlı’nın oynayacağı tek kişilik “Hüzzam” adlı oyun Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda tiyatroseverlerle buluşacak. 

Selçuk Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günün sebebiyle düzenlenen etkinlikler süresince İstasyon Meydanı’nda Selçuk Belediyesi Kadın El Emeği Pazarı ve Kadın Danışma Merkezi, Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi, Akıncılar Huzur Evi, Selçuk Kadın Meclisi tarafından stant açılacak. 

Tüm Selçuklu kadınları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine davet eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü sanatla kutlamak istedik. Her şey olduğu gibi sanat da kadınlarla güzelleşiyor, anlam buluyor. Ben tüm kadınlarımızı bu etkinliklere davet ediyorum” dedi.