Günlük hayatta da kullanılabilen sade ve ince zincirli altın kolye modelleri her türlü kıyafete ve tüm giyim stillerine uyum sağlıyor olmasıyla da beğeni kazanıyor. Aslında kullanım esnasında kadınların zarafetini de taçlandırdığını söyleyebiliriz. Bu yönüyle de sade ve şık bir görünüm sergileyen tasarımlar büyük beğeni kazanıyor.

 

İnce Zincirli Altın Kolye Modelleri

Son birkaç yıl içerisinde aksesuarları kombinleyerek kullanmak moda olmuştu. Kadınlar artık sadece tek bir altın kolye takmak yerine, birkaç kolyeyi bir arada takmayı tercih ediyor. Haliyle bu durumda devreye “uyum” faktörü giriyor. İnce zincirli ve sade görünümlü tasarımların son yıllarda bu denli popüler olmasında, işte bu uyumun da etkisi var.

Sade tasarıma sahip  birbiri ile kolaylıkla uyum sağlayabiliyor. Kadınlar birkaç farklı altın kolyeyi birlikte takarak, uyum yakalama endişesi duymadan stillerini ortaya koyabiliyor. Peki, daha gösterişli altın kolyeler gözden düştü mü? Elbette hayır! İhtişamlı ve gösterişli kolyeler sadece kullanım alanını değiştirdi. Kadınlar bu modelleri şık davetlerde, kokteyllerde, açılışlarda kullanıyor.

 

Renkli Taşlı Altın Kolye Modelleri

2018 altın kolye trendlerinden söz ederken, parlak ve renkli taşlara değinmemek olmaz. Kırmızı, mavi, yeşil gibi sevilen renkleri taşıyan kıymetli taşlar, altının büyüleyici ışıltısı ile buluştuğunda ortaya muhteşem bir güzellik çıkıyor. Tasarımcılar, renkli taşları altın kolyelerde artık daha sık kullanmaya başladı. Kadınların da bu durumdan şikayetçi oldukları söylenemez. Büyük ilgi gören renkli taşlı altın kolyeler hediye olarak da sıklıkla tercih ediliyor.

Eğer altın kolye trendlerine daha yakından göz atmak isterseniz, rotanızı hemen Myra Gold internet sitesine çevirin. Hem en güzel modelleri bu adreste bulabilir, hem de hangi kolye modellerinin bu yılın trendleri olduğu sorusunun yanıtını bizzat görerek almış olursunuz.