EGE MECLİSİ - Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Ak Parti Bayraklı İlçe Kongresinde güven tazeleyen İlçe Başkanı Av. Özgür Hızal, yönetim kurulu, meclis üyeleri ve partililerle birlikte Bayraklı İlçe Seçim Kuruluna giderek, mazbatasını aldı. Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ başta olmak üzere yoğun bir katılımla gerçekleşen kongreden dolayı teşkilatlarına teşekkür eden Hızal, 2019’da yapılacak seçimlere yönelik güçlü bir mücadele ortaya koyacaklarını söyledi.

 

BAYRAKLI’YI AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIZ

Hızal sözlerini şöyle sürdürdü: “18 Mart tarihinde yaptığımız kongreden dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederim. Çünkü çok muhteşem bir kongre yaptık, bu konuda teşkilat mensuplarımızın tamamı, çok ciddi katkı koydular. Yeni dönemde önümüzde 2019’da çok kritik 2 hatta 3 seçim var. Biz tüm teşkilatlarımızla, tüm kademelerimizle birlikte bugünden itibaren sandık bazlı olarak çalışmaya başlıyoruz.

 

TÜM KADEMELERLE UYUM İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Sandık yönetim kurullarımızla birlikte önümüzdeki bütün seçimlerde başarılı olmak için çalışacağız. Ak Parti belediyeciliğini Bayraklı ile tanıştırmak için ve sonrasında Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde parti bayrağını en yukarılara taşımak üzere bir mücadele vereceğiz. O mücadeleyi tek başıma benim vermem mümkün değil, tüm teşkilatlarımızla birlikte; ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle teşkilatlarımız, meclis grubumuzla birlikte bugüne kadar ortaya koyduğumuz uyumlu çalışmayı, bundan sonra ivmesini artırarak sürdüreceğiz. Bu anlamda bütün teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızın ivmesini biraz daha arttırarak, inşallah başarıyı elde edeceğiz.” (AK PARTİ BASIN BÜROSU)