EGE MECLİSİ - Birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirmek amacıyla toplumun farklı kesimleriyle buluşan   Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bu kez de mahalle muhtarlarını konuk etti. Zübeyde Hanım Nikahevi’nin üzerindeki Kent Restoran’da gerçekleşen buluşmaya Başkan Akpınar, Belediye Başkan Yardımcıları, Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat ve mahalle muhtarları katıldı.

 

“GÜCÜMÜZ BİRLİĞİMİZDEN”

Muhtarlar ile büyük bir uyum içinde çalıştıklarını ve kentin her köşesine hizmet götürdüklerini belirten Başkan Akpınar, “4 yıl önce göreve başladığımda söylediğim gibi, muhtarlarımız benim en yakın danışmanlarımdır. Koordinasyon ve dayanışma içinde çalışarak, gücümüzü birliğimizden alarak, bu süre zarfında pek çok önemli hizmeti yerine getirdik. Sadece Türkiye’de değil Avrupa’nın pek çok yerinde örnek gösterildik, önemli ödüller aldık. Bütün bunları muhtarlarımızın desteği ile yaptık. Halkımızın bizlere verdiği sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için el ele, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

HİZMET DAYANIŞMASI

Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat ve toplantıya katılan muhtarlar da “Mahallelerin temsilcisi olarak bizlere her zaman büyük önem gösteren, sesimize kulak veren Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar ve ekibine teşekkür ediyoruz. Hizmet yolunda daima dayanışma içinde olacağız, desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.  Akpınar ve muhtarlar, toplantının ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. (Karşıyaka Bld. Basın Bürosu)