EGE MECLİSİ - Kampanyaya katılanlar, Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndan Büyükpark’a kadar  ellerinde pankartlarla yürüdü ve yol boyunca çöpleri toplayarak örnek oldu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Olgun Atila da bu anlamla farkındalık buluşmasına katıldı. Bahar Temizliği buluşmaları Haziran Ayı sonuna kadar her hafta başka bir mahallede devam edecek.

 

Bahar Temizliği Kampanyası bu yıl Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndan başladı. 4 yıldır Nisan Ayı’ndan Haziran’a kadar yapılan kampanya bu yıl da büyük bir ilgiyle başladı. Kampanyaya katılanlar, Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndan Büyükpark’a kadar  ellerinde pankartlarla yürüdü ve yol boyunca çöpleri toplayarak örnek oldu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katıldığı ve farkındalık oluşturmayı amaçlayan kampanya Haziran Ayı sonuna kadar her hafta başka bir mahallede devam edecek.

 

En iyi temizlik kirletmemek

Önemli bir farkındalık projesini bu yıl bir kez daha başlattıklarını vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu yıl ki Bahar Temizliği’ne evimizin başkentinden, tam merkezinden, Cumhuriyet Meydanı’ndan hep birlikte başladık. Bornova Belediyesi ve Büyükşehir belediyesi olarak hep birlikte Bornovamızı hergün temizliyoruz. Her gün daha güzel olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bornovamız her şeyin daha güzeline daha iyisine layık. Çok değerli hemşehrilerimize hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Daha güzel günlere iyiliklerle kavuşacağımıza yürekten inanıyorum. Bornova Bizim Evimiz ve kentimizin bütün caddeleri, sokakları alanları bizim. En iyi temizlik kirletmemektir. Biz ne kadar enerjimizden, gücümüzden, imkanlarımızdan tasarruf edebilirsek kültüre, eğitime sosyal projelere destek olabiliriz. Bornovalı

hemşehrilerime bir kere daha sesleniyorum, evimizi temiz tutalım, evimize sahip çıkalım, çocuk parklarına, yeşil alanlara sahip çıkalım ve güzel huzurlu günlere birlikte kavuşalım” dedi.

 

“Güneş İzmir’den Doğar”

Her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan günler yaşadığımızı hatırlatan Başkan Atila şöyle konuştu:”Dünya görüşü ne olursa olsun hepimizin biraraya gelerek birbirimizi anladığımız, birbirimizle kucaklaştığımız günlere ihtiyacımız var. Dünya görüşü ne olursa olsun bütün hemşehrilerimizin emrindeyiz. Ülkemizin huzur ve barış içinde olmasını istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın çok güzel bir sloganı var ‘Güneş İzmir’den Doğar’. Türkiye’nin İzmirlilere, sizlere ihtiyacı var. Buna inanarak bunun için daha çok çalışmamız gerekiyor. Ülkemizin aydınlık yarınlara kavuşması için, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak için bu onurlu mücadeleyi vereceğimize yürekten inanıyorum. Bugün bu kampanyada bizimle birlikte olan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” (Bornova Bld. Basın Bürosu)