EGE MECLİSİ - Çalışanlar adına madalyayı alan Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, “Duyarlılıkları nedeniyle personelimizle bir kez daha gurur duyduk. İZELTAŞ, her zaman her koşulda Türk Ordusu’nun yanındadır” dedi.

 

İZELTAŞ çalışanları, Şubat ayında bir günlük mesai ücretlerini Türk Silahlı Kuvvetleri’ni Güçlendirme Vakfı’na bağışlayarak anlamlı bir kampanyaya imza attı. Vakfın İzmir Temsilcisi Göktürk Gökbayrak, İZELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve Murat Yorgancılar’a teşekkür ziyaretinde bulunarak altın madalya sundu. Bağışın kendileri için büyük bir anlam taşıdığını ifade eden Gökbayrak, İZELTAŞ çalışanlarına ve yönetimine teşekkür etti. Gökbayrak, Ender Yorgancılar’a vakfın 30.yıl tanıtım kitapçığını da hediye etti.

 

“Her koşulda askerimizin yanındayız”

Aynı zamandaTürk Silahlı Kuvvetleri’ni Güçlendirme Vakfı’nın Fahri Tanıtım Kurulu Üyesi olan İZELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, çalışanlarının öncülük ettiği bu kampanyanın kendisini duygulandırdığını belirterek, “Personelimizle bir kez daha gurur duyduk. İZELTAŞ her zaman bu ülkenin güçlenmesi için çalışacak ve Türk askerinin, Türk ordusunun her koşulda yanında yer alacaktır” dedi. Yorgancılar, vakıf temsilcisi Gökbayrak’a 50.yıla özel olarak üretilen Mustafa Kemal Atatürk imzalı anahtar hediye etti. (İZELTAŞ Basın Bürosu)