EGE MECLİSİ - Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçede görev yapan 45 mahalle muhtarıyla  biraraya geldi. Bornova Kültür Merkezi içindeki Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda yapılan proje ve hizmetler ele alındı. 

 

Bornovalı muhtarlar Başkan Atila’nın proje ve hizmetleri herkesin görüşünü alarak hayata geçirmesi uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Başkan Atila her hafta birkaç mahallemizde bizlerle bir araya geliyor. Hem bizim hem de vatandaşların görüş ve önerileri alınıyor. Bugün de hep birlikte bir değerlendirme yaptık. Hem koordinasyon hem de fikirlerin ortaya koyulması anlamında çok önemli bir toplantı oldu” dedi.

 

Muhtarların vatandaşlara en yakın kamu birimi olarak önemli bir görevi yerine getirdiğini vurgulayan Başkan Atila da, “Zaten her hafta birkaç kez muhtarlarımızla buluşuyoruz. Şimdi hep birlikte tüm mahalleleri değerlendirdik. Hayata geçirilen proje ve hizmetlerimizi ele aldık. Her zaman ki gibi çok iyi görüşler ortaya çıktı. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek dedi. (Bornova Bld. Basın Bürosu)