EGE MECLİSİ - AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, İzmir Gençlik Kolları Başkanlığı’na getirilen Eyüp Kadir İnan’a görevi devretti.  İnan, Yükselden aldığı görevi hakkıyla yerine getireceğini belirterek, “Gençlik Kollarının hafızasını her zaman kucaklayıcı bir şekilde tutacağım. Sizlerle her zaman 7-24, ortaya güzel çalışmalar koymak için gayret edeceğim” diye kaydetti.

 

AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanlığında, Başkan Gözde Keskin’in görevi Dilek Yıldız Büyükdağ’a devretmesinden sonra Gençlik Kollarında da büyük değişim yaşandı. AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, göreve yeni getirilen genç başkan Eyüp Kadir İnan’a devretti. İl Başkanı Aydın Şengül’ün başkanlığında gerçekleşen törene, ilçe gençlik kolları ve birçok genç partili eşlik etti. Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, yaptığı konuşmada, “Kongreler bizim partimizde değişimin, gelişimin, birlik ve beraberliğimizin göstergesidir” diye belirterek, “Bu kongreler bizi ilerdeki vizyonlara taşımanın göstergesi olmuştur” diye vurguladı. Yüksel, “Şimdi ilçe gençlik kollarımızda değişimler oluyor. 10 ilçe kongremizi tamamladık. 20 ilçemizde önümüzdeki süreçte ilçe başkanı olacak aday arkadaşlarımızı belirledik. Kısa sürede tamamlayacağız. Biz de benzer değişikliği Eyüp Kadir İnan kardeşimizle yapacağız. Yaptığımız istişareler sonunda, il başkanlığında da gençlik kolları il başkanımızda değişiklik olması gerektiği kararı verdik. Genel merkezimiz Eyüp kardeşimizin göreve gelme kararını verdi. 5 Mayıs’ta il gençlik kolları kongremizi gerçekleştireceğiz. 5 Mayıs’ı beklemeden görevimi Eyüp Kadir İnan’a teslim ediyorum. Gençlik Kolları’nda üzerime düşen ne varsa her zaman göreve hazır olduğumu belirtmek istiyorum. Birlik, beraberlik içinde AK Parti İzmir Gençlik Kolları’na yakışır bir şekilde değişim sürecini tamamlayacağımıza inanıyorum” diyerek görevi Genç Başkan Eyüp Kadir İnan’a devretti.

“EN İYİ PERFORMANSI ORTAYA KOYMAYA GAYRET EDECEĞİZ“

AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Eyüp Kadir İnan, “Çok uzun yıllardır, birlikte büyük başarılara imza attığımız değerli kardeşlerimizi aramızda görüyorum. 2,5 senedir sizlerden ayrıydım, bugün yine bir vesileyle sizlerle birarada bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu. İnan, “Geçen süre zarfında bir çoğunuzun müthiş katkıları oldu. Bu süreçte Adil Yüksel başkanımızın öncülüğünde partimiz için ortaya konulan mücadele ve katkıları asla unutmayacağım. Gençlik Kollarının hafızasını her zaman kucaklayıcı bir şekilde tutacağım. Sizlerle her zaman 7-24, ortaya güzel çalışmalar koymak için gayret edeceğim” diyerek söz verdi. İnan, “28 Nisan’da yapılacak il kongremiz bizler için en önemlisi. 28 Nisan’da gençlik kolları olarak sizlerle beraber en iyi performansı ortaya koymaya gayret edeceğiz. Ardından 5 Mayıs’ta Gençlik Kolları kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğiz. Mutlaka görev içinde bazı aksaklıklar olacaktır bunları istişareyle çözeceğiz. Biz bu şehrin gençleriyiz. Hem İzmir hemde partimiz için üstün performans göstereceğiz” diye konuştu.

 

“SİZLERE BİR ABİ OLARAK HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİM, NAMERDE MUHTAÇ ETMEYECEĞİM”

İl Başkanlığında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, gençlere il başkanı gibi değil, bir abi olarak her zaman destek vereceğinin altını çizerek, “Siyasete ilk başladığımda ben de sizler gibiydim. Günler o kadar çabuk geçiyor ki… Siz biizm ne yaşadığımızı bilmiyorsunuz ama biz sizin ne yaşadığınızı az çok biliyoruz. Geçtiğiniz yollardan geçtik. Birçoğunuz belki hayatını yeni yeni oturtuyor. Hepinizin geleceğe dair inanılmaz hayalleri var. Bazılarınız belki o hayallere yaklaştı, bazılarınız ise belki halen o hayalleri kovalıyor. Bazen bazı konularda çok şey bildiğinizi zannedeceksiniz, zamanla aslında çok şey bilmediğinizi göreceksiniz. Ne zaman bunu anlarsanız, işte o zaman öğrenmeye başlayacaksınız. Belki siyasete dair çok büyük beklentileriniz vardır. O hayaller sizi hayata bağlıyor. Adil Başkanımızın gençlik kollarına çok güzel katkıları oldu, mücadelelerde bulundu. Şimdi bu görevi Eyüp Kadir İnan kardeşimizin de hakkıyla devam ettireceğine inanıyorum. Ben kendi adıma söylüyorum, bu süreçte hepinizin bir abisi olarak yanınızda olacağım, sizleri namerde muhtaç etmeyeceğim” diye belirtti. (AK Parti Basın Bürosu)