EGE MECLİSİ - Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Manavkuyu mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Bayraklı’nın prestij projelerinden olan çok amaçlı kültür merkezi ve spor salonu hakkında vatandaşları bilgilendiren ve belediye çalışmalarını anlatan Başkan Karabağ, “İzmir denilince artık akla ilk Bayraklı geliyor. Bu hepimizin başarısıdır” dedi.

 

75'inci Yıl Mahallesi’ndeki  Teras  Kafe’de düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan Karabağ, yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı. Bayraklı’nın prestij projelerinden çok amaçlı kültür merkezi, spor salonu, tiyatro ve kurs merkeziyle ilçedeki projeler hakkında bilgiler aktaran Karabağ, projenin hazır olduğunu ve iller bankasından gelecek kredi ile bu projenin hayata geçeceğini söyledi.  

 

29 EKİM’E SÜRPRİZ GÖSTERİ

“Türkiye’de İzmir denildiğinde şuan akla ilk Bayraklı geliyor. Bu sizlerin sayesinde oldu. 29 Ekim etkinlikleriyle oldu” diyerek sözlerine devam eden Başkan Hasan Karabağ, “Bu sene yine çok kapsamlı bir gösteri hazırlıyoruz. Çalışmaya 6 ay önceden başlıyoruz. Bu sene ne yapacağımızı Türkiye merak ediyor. Tüm Türkiye’nin beğenisini topladık. Milyonlarca kişi 29 Ekim'de yaptığımız gösteriyle bizi tanıdı ve çok ilgi gösterdiler. Dolayısıyla biz unutulmaya ve unutturulmaya çalışılan değerlerimizi yaşatıyoruz. Aslında çok kalabalık olmamıza rağmen bir araya gelemediğimiz için gücümüzü gösteremediğimizi düşünüyorum. Biz kendi imkânlarımızla Türkiye’ye ses verdik. Dedik ki; ‘biz bir araya gelirsek, 29 Ekim’de böyle işler yaparız.  Ey Atatürkçüler bir araya gelin’ mesajı verdik” dedi.

 

HALKIMIZ DENİZLE BULUŞSUN

Öte yandan Bayraklı Altınyol trafiğinin yer altına alınması konusunun uzun süredir istendiğini belirten Başkan Karabağ, “Biz mecliste defalarca bu trafiğin yer altına alınmasını istedik. Programda yok diyorlardı. Meclis olarak biz de planın altına not düştük 'Bayraklı trafiği yer altına alınsın' diye ve böyle onayladık. Şimdi duydum ki, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin genel sekreteri trafiğin yer altına alınması projesini hazırladıklarını söylüyorlar. Dilerim bu trafik yer altına alınır. Metro istasyonları da alınır ve bu metro istasyonu karmaşası da ortadan kalkar, halkımız denizle buluşur. Ayrıca yat limanı projesine onayı çıktı. Sahil Güvenliğin olduğu yere de yat limanı yapılacak. Her geçen gün gelişen ve güzelleşen Bayraklı’da imkanlarımız dahilinde bizler de üzerimize düşeni yaparak, ihtiyaca göre projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi. (Bayraklı Bld. Basın Bürosu)