EGE MECLİSİ - 3 Nisan’da güven tazeleyen Torbalı Ticaret Odası (TTO) meclisi ve meslek komiteleri Küçük Menderes’deki ilçe odalarına çıkarma yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun ile Meclis Başkanı Erkan Aksoy öncülüğündeki heyet; Bayındır, Ödemiş, Tire ve Selçuk ilçelerindeki odaları ziyaret edip yeni seçilen veya güven tazeleyen yönetimlere hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

İlk olarak Bayındır’a giden heyet burada Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İnanır ile Meclis Başkanı Sadık Susamoğlu tarafından ağırlandı. Ardından Ödemiş’te geçen heyet öğle yemeğinde Ödemiş Borsası’nın konuğu oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gülcü ve Meclis Başkanı Turgut Akın tarafından karşılanan heyete Ödemiş’in tarımsal potansiyeli ile ilgili bilgi verildi. Ödemiş’te Ticaret Odası’nı da ziyaret eden TTO heyeti burada Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş ve Meclis Başkanı İbrahim Süral tarafından karşılandı. TTO heyeti günün son programında Selçuk Ticaret Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanı KorayYolcu ve Meclis Başkanı Yusuf Dereli ile bir araya geldi. 

 

“BİRKLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

Küçük Menderes’teki odalara yapılan ziyaret ile ilgili değerlendirme yapan TTO Başkanı Olgun İzmir’deki 8 ilçe odası arasında önemli bir birliktelik oluştuğunu, bunun yeni dönemde güçlenerek devam edeceğini söyledi. Küçük Menderes’ten sonra Aliağa, Bergama ve Menderes’teki odalarında ziyaret edileceğini açıklayan Olgun şunları söyledi: “İlçe odaları olarak gücümüzü birleştireceğiz. Büyük bir birlik için görüşmelerimizi sıklaştıracağız. 8 ilçe olarak tek yürek, tek vücut halinde hareket etmek zorundayız. Birlik ve berberliğimiz bizi daha güçlü kılacaktır. İlçe odaları olarak İzmir’in ticaret, sanayi ve istihdam yükünü çekiyoruz. Zaman zaman İzmir merkez bizi görmezlikten geliyor. Bu duruma karşıyız ve gücümüzü her zaman hissettireceğiz. 8 ilçede 9 odamız var. Yeni seçilen veya gücen tazeleyen yönetimleri tebrik ediyorum. Yeni dönemde bölgelerine faydalı işler yapacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu. Torbalı ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, oda başkanlarına Torbalı Zeytin Kolonyası ve “Cazip Kent Torbalı” logolu plaket takdim etti. (Torbalı Ticaret Odası Basın Bürosu)