EGE MECLİSİ - Ödemiş CHP İlçe başkanı Mehmet Birlik’in milletvekilliğine aday olmasının ardından ilçe başkanlığından istifasının ardından yeni ilçe başkanı Mehmet Kiremitçi oldu.

 

Bugün öğle saatlerinde konuyla ilgili olarak CHP İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi ve CHP İl Başkan Yardımcısı Ekonomik Politikalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Oğuz’un katılımıyla CHP Ödemiş ilçe binasında bir basın toplantısı düzenlendi.

Oğuz, yaptığı açıklamada CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik’in milletvekilliğine aday adayı olması nedeniyle görevinden istifa ettiğini belirterek şunları söyledi, "Gündemimiz erken seçim biraz baskın seçime dönüştü .Erkenden önce oldu biz her şekilde örgütlerimiz ile hem genelde hem yerelde hemde cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırız.  CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik milletvekili aday adaylığını düşünmesi nedeniyle görevinden istifa etmiştir. Tüzüğümüz gereği merkez yürütme kurulumuzun bize göndermiş olduğu genelge dolaysısıyla ödemiş örgütümüzün kendi içerisinde bu sorunu büyümden çözerek Mehmet Kiremitçi arkadaşımızı başkan olarak atamıştır. Kendisi genç dinamik örgütü tanıyan örgütten gelen bir arkadaşımızdır.Önümüzdeki seçimleri en başarılı şekilde görevini yürüteceğinden şüphemiz yoktur. Hep birlikte önümüzdeki seçimlerde Ödemiş’te ve İzmir’de, Türkiye doğrultusunda çok önemli sonuçlar alacağız. Bölgemizde mümkün olduğu kadar çok milletvekilini partimizden bölgemize kazandıracağız. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kiremitçi, “Bizler parti içerisinde bir karar aldık. Herkese teşekkür ederim bana güven duydukları için,biz bir ekibiz, biz bir ilçe örgütüyüz, ben yalnız değilim! Hep birlikte bu görevin üstesindengeleceğiz. Öncelikle 24 Haziran seçimlerinde başarıyı elde ettikten sonra  yaklaşan yerel seçimlerde başarıyı elde edip mevcut yönetimimizin başarıyı bir görev ifa ettiğini ortaya koymak istiyorum. Bunu hep birlikte yapacağız. Birlik içerisinde hep birlikte bu görevi üstleneceğiz. Gruplaşma yapmadan seçimlerde çalışacağız. Biz kendi bölgemizden bir vekil istiyoruz. Atamadan ziyade yereldeki vekillerimizin bizi temsil etmesini il yönetimimizden rica ediyorum. Kendi bölgemizdeki vekilimiz bölgenin sorunlarını daha yakından tanıyor. Birlik başkanımızda yolu açık olsun ona da başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi. (CHP Ödemiş Basın Bürosu)