Karşıyaka çarşısındaki CHP ilçe binası önünde başlatılan imza kampanyasına İlçe Başkanı Uğur Yıldırım,yönetim kurulu üyeleri, emekliler, emeklilikte yaşa takılanlar, onların aileleri, Karşıyaka belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım;“Cumhuriyet Halk Partisi olarak emeklilere ve ailelerine ne kadar değer verdiğimizi herkes biliyor.

Kuruluşun ve kurtuluşun kenti olan İzmir’in Karşıyaka’sından bir ateş yakacağız... Yaktığımız bu ateşle önce AKP’yi iktidardan indireceğiz, sonrada Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini ve devrimlerini hayata geçireceğiz.

Kim ne derse desin, demokrasi olmadan hiçbir şey olmaz. Toplumu ayrıştırmayacağız, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, her zaman her yerde önce insan diyeceğiz.

İşsizlik almış başını gidiyor, emekliler 1.600.-TL ile kıt kanaat geçinmeye çalışıyor…Vatandaşlar eczanelere katkı payı adı altında akıl almaz paralar ödüyor. Cumhuriyet sevdalısı Karşıyakalılar katkı payını başımıza saran AKP’ye 24Haziran’da gereken dersi verecek, ülkede herkes gibi emekliler de rahat bir nefes alacak. Güneş önce Karşıyaka’dan sonra İzmir’den doğacak” dedi. (CHP Karşıyaka Basın Bürosu)