AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, Milletvekili aday adayı olan Yaşar Kırkpınar, yerel siyasetteki tecrübesiyle genel siyaset yaparak hizmet etmeye karar verdiğini açıkladı.

 

AK Parti’nin kuruluş dönemi ve sonrasında uzun süre ilçe başkanlığı görevinde bulunan, Yaşar Kırkpınar, 24 Haziran’da yapılacak erken seçimde İzmir milletvekili aday adayı oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) milletvekili aday adayı olan tecrübeli siyasetçi Yaşar Kırkpınar, 8 yıllık ilçe başkanlığı görevinden istifa edip siyasetteki tecrübesiyle milletvekili olarak hizmet etmeye karar verdiğini açıkladı.

İzmir 2. bölgeden milletvekili aday adayı olan Kırkpınar, AK parti ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek, 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesi partililer ile bir araya geldi.

Aday adaylığı müracaatının ardından ilçe teşkilatlarını ziyaretlere başlayan Kırkpınar, “Millete hizmet yolunda  her zamankinden daha fazla heyecanlıyım. Milletvekilliği için sınav özelliği taşıyan aday adaylığı sürecini de sizlerin takdiri ve desteğiyle de inşallah başarılı bir şekilde sonuçlandıracağız. Ben yıllarca birlikte hizmet ettiğimiz dava arkadaşlarımızın desteklerini esirgemeyeceğini ümit ediyorum" dedi.

8 Yıllık ilçe başkanlığı tecrübesini milletin takdiri Allah'ında izni ile milletvekili olarak sürdürmek istediğinin altını çizen Kırkpınar, "Tüm tecrübe ve birikimlerimizi İzmir'imize hizmet etmek için, sizlerin de desteğiyle aday adaylık başvurumu gerçekleştirdim. Hizmet odaklı, büyük projelerimizle birlikte, değerli halkımızla iç içe olarak hizmete talibiz.  Ege'nin incisi güzel İzmir'imizi çok iyi biliyor, ve şehrimize daha fazla nasıl katkı sağlarız diye hesap yapıyorum. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin inşallah" ifadelerini kullandı. (AK Parti Basın Bürosu)