EGE MECLİSİ - AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, mazbatasını almasının hemen ardından seçim çalışmalarına il başkan yardımcılarıyla beraber start vermeye başladı.

 

Yerel Yönetimler İl Başkan Yardımcısı Fikret Mısırlı, SGK Lokalinde düzenlediği bir toplantıyla, Büyükşehir Belediye meclis üyeleri ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Milletvekili aday adaylığı için istifa eden grup üyelerinin yerine yenisi atandı.

Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Bilal Doğan’ın yerine Bayraklı Belediyesi Meclis Üyesi Ali Kökoğuz atandı. Grup sözcülüğünden boşalan yere Menemen Belediye Meclis ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hakkı Durmaz atanırken, Çiğli İlçe Başkanı olan Büyükşehir Meclis Üyesi’nin yerine ise Bayraklı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kemal Büyükkesim atandı.

HEPİNİZİN SAHADA OLMASINI İSTİYORUM

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Yerel Yönetimler İl Başkan Yardımcısı Fikret Mısırlı, toplantıda yaptığı konuşmada 24 Haziran seçimleri için teşkilat üyelerini birlik ve beraberlik çatısı altında görmek istediğini dile getirerek, “Genel seçimlere giriyoruz. Ben hepinizin sahada olmasını ve seçim çalışmaları sürecinde ilçe başkanlarımız ve meclis üyelerimiz de dahil, programlara iştirak etmelerini istiyorum. Çünkü o bölgeyi sizler daha iyi biliyorsunuz” diye konuştu.

Mısırlı, haftasonu yapılacak olan kamp programına da değinerek, “Bizim 11, 12, 13 Mayıs’da Gümüldür’de 4 otel tutuldu. Bu etkinlikte, meclis üyelerimizle ilgili olan ilk toplantımızı orada gerçekleştireceğiz. Oradaki toplantıda yol haritamızı değerlendireceğiz. (AK Parti İzmir İl Bşk. Basın Bürosu)