EGE MECLİSİ - Sürekli şöyle konuştu: “Tam teşekküllü olarak hemşehrilerimize hizmet verecek olan semt polikliniğimiz, Güzelbahçe’mize hayırlı uğurlu olsun.

 

Yeter ki vatandaşlarımız istesin, devletimiz hizmet vermekten, sıkıntıların giderilmesi noktasında adımlar atmaktan hiçbir zaman çekinmeyecektir. İzmirliler istedikten sonra hiçbir şey zor değil, nerede ihtiyaç varsa gereğini yaparız, bizler onlar için buradayız. Yüce Milletimize, hizmet vermeyi temel edinmiş bir siyaset anlayışından geldiğimiz için polemiklerle değil icraatlarımızla gündemdeyiz ve bu durum böyle devam edecektir.”

 

“SÜREKLİ’DEN BİR MÜJDE DAHA”

Poliklinikte sona gelindiğini ve yakın tarihte de açılışının yapılacağını ifade eden Sürekli, Güzelbahçe’ye kazandırılacak olan hastanenin müjdesini de verdi ve şöyle konuştu: “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik gerçekleştirdiğimiz bir projeden daha alnımızın akıyla çıkmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz.Poliklinikte sona geldik ancak elbette yetmez dedik, önümüzdeki günlerde de, inşallah 25 yataklı hastanemizin müjdesini de veriyor olacağız. Allah Hükümetimizden razı olsun, vatandaşlarımızın bize ilettikleri taleplerin gereği neyse olabilecek en kısa sürede yapıyorlar. Kararlıyız, aynı istikrarla ve daha kuvvetli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.Buradan son olarak Semt Polikliniği ve Hastanemize yer tahsis etme konusunda büyük emekleri geçen Güzelbahçe Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum.” (Güzelbahçe Bld. Basın Bürosu)