EGE MECLİSİ - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'yla da birleşen Ramazan etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Arslan, etkinllik alanını dolduran hemşehrileriyle birlikte İzmir Marşı'nı söyledi.

 

AK Parti Buca İlçe Başkanlığının Şirinyer eski tren gar'ı alanında  düzenlediği ve bucalı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ramazan etkinlikerinde konuşan başkan Arslan "Böylesi anlamlı ve  özel günlerde birlik ve beraberliğimizi insanlarımızla birlikte en üst seviyede yaşıyoruz. Ben etkinliklerimize katılan tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Mübarek ramazan ayını idrak ettiğimiz şu günlerde bu alanda gerçekleştirdiğimiz sahur etkinliklerimizle vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz  buda bizlere  büyük bir mutluluk veriyor. Bugün mübarek ramazan ayının maneviyatını ve 19 mayısın coşkusunu bir arada yaşıyoruz bu müstesna günde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyor, hepinizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum"diye konuştu

 

Hemşehrileriyle birlikte İzmir Marşı'nı söyledi

Konuşmasının ardından Türk bayraklarıyla donatılan ve  gelincik tarlasını andıran alanda, başkan Arslan hemşerilerinin arasına girerek hep bir ağızdan İzmir marşı'nı söyledi. 

 

Ramazan ayı boyunca

Meddah, Orta oyunu, Hacivat Karagöz, Sihirbaz, Ateşbaz gösterilerinin yanı sıra Çocukların çeşitli oyunlar oynadığı etkinliklerde vatandaşlara Osmanlı macunu, Pamuk şeker, Şerbet, Su ve Çay ikramı  yapıldı. Etkinliklerher akşam 22:00'da başlayıp şirinyer eski tren gar'ı  alanında ramazan ayı boyunca devam edecek. (AK Parti Buca Basın Bürosu)