Yönetim, Göztepe’deki çıkışı nedeniyle Ba’yı listenin en başına aldı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Senegalli golcüden de olumlu cevap alındı

Beşiktaş'ta yeniden Demba Ba sesleri... Siyah-Beyazlı yönetimin 1.5 yıl futboldan uzak kaldığı için devre arasında istemediği Senegalli golcü form tutunca yeniden Beşiktaş'ın radarına girdi. Yönetim Göztepe ile devre arasında sezon sonuna kadar anlaşan 32'lik yıldızla lig bitince anlaşmayı hedefliyor.

 

DEVRE ARASI TERCİH EDİLMEDİ

Yönetim Çin'de sakatlandıktan sonra 1.5 sezon doğru düzgün futbol oynayamayan ancak bireysel idmanları ihmal etmeyen Demba Ba'yı alma riskine girmemiş onun yerine Vagner Love tercih edilmişti.

 

​GÖZTEPE'DE MÜTHİŞ PERFORMANS

Demba Ba'nın Göztepe'de çıktığı 7 maçta 5 gol atması ve takımına büyük katkı sağlaması yönetimi harekete geçirdi. Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı sezon sonunda yeniden renklerine bağlayacağı öğrenildi.

 

​SEPİL'İN TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Beşiktaş' a yeniden dönmeyi çok isteyen Demba Ba'nın gelişmelerden haberdar olduğu bu nedenle Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in yaptığı 2 yıllık yeni sözleşmeyi kabul etmediği ortaya çıktı... (Takvim)