EGE MECLİSİ - İlçe Başkanı Kazım Çam ve ilçe yöneticileriyle görüşen Ednan Arslan, “Ben burada, Güzelbahçe’de Ednan Arslan oldum. Politikayı burada öğrendim, burada iyi işler yaptık. Sizleri mahcup etmeyeceğim. Sizlerin yüzünü kara çıkartmayacağım. Benim milletvekili olmamdan daha önemlisi adayımız Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı seçilmesidir. Biz halkımızın umuduyuz. İnşallah parlamentoda da iyi bir sayıyla temsil ediliriz de Türkiye’yi tekrar parlamenter sisteme geri döndürürüz” dedi. Arslan’ın konuşması sırasında duygusal anlar yaşandı. Sesi titreyen Arslan, konuşmasını güçlükle tamamladı.

 

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, “Çok gururluyuz. İlçemizde başkanlık yapan birisini parlamentoya göndereceğiz. Sevgili Ednan, Ankara’da bizim, sesimiz, gözümüz , elimiz, ayağımız olacak. Kendisiyle gurur duyuyoruz” dedi.

Ednan Arslan, daha sonra Güzelbahçe Belediyesi’nin verdiği iftar sofrasına giderek, burada ilçe başkanı Kazım Çam ile birlikte yurttaşlara yemek dağıtımı yaptı. (CHP Güzelbahçe Basın Bürosu)