EGE MECLİSİ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yoğun seçim mesaisi içinde İzmir'in Sivil Toplum Kuruluşları ve Hemşeri Derneklerini ziyaretlerine devam ediyor. Yücel son olarak Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonunu ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'de Erzurumluların vatana ve millete bağlılığını çok iyi bildiğini ifade ederek, şunları söyledi.

YÜCEL, BİRLİĞİMİZ VE DEMOKRASİMİZ ORTAK DEĞERLERİMİZDİR

İzmir'e gelmiş yerleşmiş, artık İzmir'in aydınlığını, özgürlüğünü, demokrasi anlayışını ve kültürünü özümsemiş olan Erzurumlu vatandaşlarımızın yanında olmak beni çok mutlu etti. Erzurumlular Milli mücadeleye verdiği destek, işgal kuvvetlerine baş kaldırışı ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün her zaman yanında durmasıyla büyük kahramanlıklara imza atmış  vatandaşlarımızdır. Erzurum kongresi ülkemizin kurtuluşunun ve yeniden kuruluşunun milatlarındandır. Tıpkı Erzurumlular gibi tüm ülkede birleşerek, omuz omuza vererek daha demokratik, daha özgür bir anlayışı hakim kılmak istiyoruz  Bayrağımız, birliğimiz, özgürlük ve demokrasimiz ortak değerlerimizdir CHP olarak  Erzurum'dan İzmir'e yerleşmiş, İzmir'de de dayanışmalarını, birliklerini ve geleneklerini yaşatan tüm Erzurumlu vatandaşlarımızın desteğine ve oylarına talibiz Bugün Erzurumlu kardeşlerimizin bizlerden beklentilerini, isteklerini dinlemek için buradayım.  Hem İzmir'de yaşayan, hem Erzurum'da bulunan tüm Erzurumlu vatandaşlarımıza, sizlerin aracılığıyla sevgi ve selamlarımı sunuyorum 

OKUMUŞ, SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR.   

Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonunu Muzaffer Okumuş' da  CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in ziyaretinin kendileri ve İzmir'de yaşayan Erzurumlular için çokanlamlı olduğunu belirterek "ilk kez bir CHP İl Başkanı birliğimizi ziyaret ediyor. Bu ziyaret bu anlamda biz Erzurumlular için çok özel ve değerli. Sayın İl Başkanımız Deniz Yücel'e bizlere gösterdiği ilgi için çok teşekkür ediyoruz. İzmir'de yaşayan Erzurumlular olarak vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve birliğimiz bizler için çok önemlidir.   Bundan sonra daha sık bir araya gelmeyi umuyoruz. Hepimiz için söz konusu vatansa gerisi teferruattır" dedi. (CHP İzmir İl Başkanlığı Basın Bürosu)