EGE MECLİSİ - İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, partinin insanlara umut olduğunun söyledi. Gittikleri her yerde halkın yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını belirten Ulupınar, "İzmir İYİ Parti'nin lokomotifi olacak demiştik. Sokakta bunu daha iyi gözlemleyebiliyoruz" dedi. İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Burcu Bostancıoğlu ise insanların iyi şeylere hasret kaldığını dile getirdi.

 

İYİ Parti'nin İzmir Milletvekili adayları, 24 Haziran seçimlerinde partisini parlamentoya taşımak ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i cumhurbaşkanı seçtirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Sandıktan en yüksek oyu almak için çalışan adaylardan Yıldırım Ulupınar, gittikleri her yerde çok ciddi ilgi ile karşılaştıklarını söyledi. Bütün adayların teker teker bölgeleri gezdiklerini belirten Ulupınar, "Çalışma yaptığımız alanlarda gördük; sokakta İYİ Parti iyi. Teveccüh çok güzel. İYİ Parti insanlarda umut olmuş. 'İzmir İYİ Parti'nin lokomotifi olacak' demiştik. Sokakta bunu daha iyi gözlemleyebiliyoruz" diye konuştu.

"İNSANLAR UMUDUN VARLIĞINA HASRET"

İYİ Parti'nin İzmir Milletvekili adayı Burcu Bostancıoğlu da saha çalışmalarının çok güzel gittiğini vurguladı. Sokaktaki etki ve tepkiden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Burcu Bostancıoğlu, insanlarda büyük bir heyecan olduğunu kaydederek şunları söyledi:

"Bizim aracımızın müziği ile birlikte sokaklarda büyük bir coşku başlıyor. İnsanlar bizi gördüklerinde camlardan ve balkonlardan sarkıyor. Bugün iki kadın bana sarılıp hüngür hüngür ağladı. Ben de onlarla birlikte ağladım. İnsanlar bir umudun varlığına hasret kalmışlar. İyi şeylere ülkede hasret kaldık. Ama her şey güzel ve iyi olacak. Sokakları adım adım geziyoruz."

İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Serap Özöktem de seçim için çalıştıklarını ifade etti. Yeni kurulan bir siyasi parti olduklarını anımsatan Serap Özöktem, baskın seçime hazırlıklı olduklarını söyledi. Özöktem, "Sokaktayız, sahadayız. Biz vatandaşa bir adım attığımızda artık vatandaşımızın da bize bir iki adım attığını görüyoruz. Ekonomik anlamda bunalmış ve Türkiye'nin bu gidişatından sıkılmış bir halk var" dedi. (Umut KARAKOYUN/DHA)