AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarına Narlıdere ve Urla'da devam etti. Bölünmez, ülkemize zarar veren hain yapılara dikkat çekerek, “Hainlerin yıktıklarını biz yeniden inşa ettik” dedi.  

 

Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden Ak Parti Mardin Milletvekili ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, üyelerinden ve esnaflardan 24 Haziran seçimlerinde güçlü destek istedi. “İstikrarsızlıkta en çok zararı esnaf görüyor” diyen Çankırı, Ak Parti iktidarının sürdürdüğü istikrarın önemine vurgu yaptı. Mithatpaşa Caddesinde sürdürdüğü esnaf ziyaretlerinde vatandaşlara Ak Parti hükümetlerinin icraatlarını anlatan Çankırı, 24 Haziran seçiminin önemini anlattı. Doğulu ve Güneydoğulu vatandaşlarla ayrıca ilgilenen Çankırı, “Bu ülkede bir yıkanlar var, bir de yapan. Biz onların yok etmeye çalıştıkları güzellikleri yeniden inşa ettik” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ HİZMET

Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir'de yaptığı projeleri hatırlatan Çankırı,  belediyelerden şikayet eden vatandaşlara, "Büyükşehir Belediyesi AK Partide olmadığı halde Başbakanımız İzmir'in ihtiyaçlarına hiç bir zaman sırtını dönmedi. Adaylığı sürecinde verdiği sözleri Başkan olmadığı halde yerine getirdi. O hizmetler de olmasa İzmir'in halini, ulaşımını bir düşünün. Biz hizmeti şiar edinmiş bir partinin mensubuyuz. Önceliğimiz daima halka hizmet oldu” diye konuştu.

 

YENİDEN İNŞA VE İHYA ETTİK

Narlıdere 2. İnönü Mahalle Muhtarlığından başlayarak Narbel'i sokak sokak dolaşan Milletvekili Adayı Çankırı, vatandaşlara Doğu ve Güneydoğu’da yaşanan değişimi fotoğraflarla anlattı. Kayyum atamalarından sonra bölge halkının huzura kavuştuğunu dile getiren Çankırı, "Gidin Doğuda Güneydoğuda yapılan hizmetlere bir bakın, Mardin’de otellerde kalacak yer yok. Şer odaklarının maşalarının yakıp yıktığı yerleri devletimiz yeniden inşa etti. Halkımızı yeniden ihya etti. İzmir’de çok sayıda Doğulu ve Güneydoğulu vatandaşımız var. Bu güne kadar Doğu ve Güneydoğu böyle hizmet görmemişti. Terör örgütlerinin işbirliğine son verildi. Şehirler, ilçeler halkımız için yeniden inşa ediliyor" dedi. 

Çankırı, 2. İnönü Mahallesinde gezerken, “İzmir’in her köşesine ulaşacağız,  gidemediğimiz yer bizim değildir” dedi. Atatürk Mahallesi ziyaretinde İzmir Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ile de bir araya gelen Milletvekili Çankırı, Ağrılıların desteğini istedi.

“24 HAZİRAN’DA TARİHE İMZA ATACAĞIZ”

Mahalle ziyaretlerinin ardından Balçova’da Ak Parti ilçe başkanlığının düzenlemiş olduğu geleneksel iftar yemeğine katılan Çankırı, sevgi seli ile karşılaştı. Vatandaşla birlikte iftar açan Çankırı, Ramazan’ın birleştirici ruhunu anımsattı. Konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin tarihe tanıklık etmek olduğunu belirten Çankırı, “Türkiye Cumhuriyeti ilk defa bir Başkan seçecek sizleri de ‘bu süreçte benim de imzam var’ diyebilmek için hepinizi sandığa davet ediyorum. Bu seçimlerde tarih yazmaya hazırlanıyoruz. Güçlü Türkiye, güçlü Meclis, güçlü iktidar için liderimize ve partimize tam deste vermeliyiz” diye seslendi.

ÖNYARGI, KÜSKÜNLÜK, KIRGINLIK YOK!

Balçova Onur Mahallesi ve Duru Parkta geç saatlere kadar süren çalışmalarda Milletvekili Adayı Çankırı’nın, bir vatandaşla yaşadığı diyalog dikkat çekti. Farklı görüşten olduğu halde İzmir Milletvekili Adayı Çankırı’yı yolda gördüğünü, tavırlarından ve vatandaşla kurduğu iletişimden etkilendiği için fikrinin değiştiğini söyleyen bir İzmirli, bu seçimlerde oyunu ilk kez AK Partiye vereceğini dile getirdi. Gördüğü sevgi karşısında mutluluğunu ifade eden Çankırı, “Önyargılar, kırgınlıklar, küskünlüklere bu seçimde yer yok. Bu seçim geleceğimizin dönüm noktasıdır” dedi. (AK Parti Basın Bürosu)