Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 2 Bölge Milletvekili Adayı Ebubekir Korkmaz, Tire’de konuştu; “MHP’den ayrılırken Türk Milliyetçisi bir parti kuracaklarını söyleyenlerin geldiği nokta çakma CHP’dir. İYİ PARTİ merdiven altı imalat olmuştur” dedi.

 

Seçim çalışmaları dolayısıyla Tire, ve Ödemiş’te bulunan MHP’nin 2 Bölge Milletvekili Adayı Ebubekir Korkmaz ilçe teşkilatlarının hazırladığı programlara katıldı. İki ilçede de STK’ları ziyaret eden Korkmaz yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli geleceğin Türkiye’si için çok önemli adımlar attı. Kuşatma altındaki ülkemizin müdafaası için Cumhur İttifakı’nda büyük bir birlik sağladık. Bütün Türkiye’yi kuşatan bu milli düşünce millet aklı olarak sandığa yansıyacak, daha ilk turda Cumhurbaşkanlığı seçimini de kazanacaktır. MHP’de çok yüksek bir sandalye sayısıyla TBMM’de yerini alacaktır”  ifadelerine yer verdi.

 

Dağılma Sürecine Girdiler

Korkmaz MHP’den ayrılarak kurulan İYİPARTİ için de, “Bizden ayrılıp Milliyetçi bir parti olacaklarını söyleyenler bugün çakma CHP’den öteye geçemediler, içlerinde Türk Milliyetçisinden çok solcu ve liberal barındırıyorlar. Şimdiki karma CHP’den bir farkları yok. Nasıl ki artık CHP’nin sosyal demokratlığından bahsedemezsek, onların da Türk Milliyetçiliğinden bahsedemeyiz. Merdiven altı bir imalat olan İP’nin üst yönetiminin gizli ajandası milletvekili listeleriyle ortaya çıktı. Listelerin açıklanmasından sonra gelen binlerce istifa da bunun göstergesidir. Dağılma sürecine girdiler. Şimdi hatasını anlayanlar Genel Başkanımızın geriye dönün davetine koşuyor.” Diyerek İYİPARTİ’ye yüklenmeyi sürdürdü.


Ülkücü Memura Müjde

Tire’de iftardan sonra yüz kişiden oluşan Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı üyeleriyle de bir araya gelen Korkmaz, onlara hitaben yaptığı konuşmada “Türkiye’de her şartta ve zeminde vatan, millet ve devlet diyerek görev yapan siz kamu çalışanları emsalsiz bir fikrin ve inancın temsilcilerisiniz. Her türlü zorluğa nasıl göğüs gerdiğinizi biliyorum. Önümüzdeki dönem zorlukların bittiği ve hak ettiğiniz gibi çalışacağınız bir dönem olacaktır. Önce Türkiye ve Türk Milleti diyen sizler olduğunuza göre, öncelik ve taltif sizlerin olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı. (MHP İzmir Basın Bürosu)