EGE MECLİSİ - Seçimin birinci turda sonuca bağlanacağını ve Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanacağını kaydeden Karataş, “Türk Milleti, vatandaşlarımız, ülkemizin dört bir yandan saldırıya maruz kaldığının farkında. Cumhur İttifakı tarihimizin en önemli milli birlik gücünü oluşturmuştur. Bu gücün karşısında hiç düşman barınamaz. Bu sinsi planları, saldırıları hep birlikte Cumhur İttifakı’yla yok edeceğiz” dedi.


Daima vatandaşın yanında

İzmir Ülkü Ocakları’nın Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği geniş katılımlı iftara MHP İzmir Milletvekili adayları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve ilçe başkanlarının yanı sıra Ülkücü Üniversite şehidi Fırat Çakıroğlu’nun babası Fuat Mahir Çakıroğlu katıldı. Milletvekili adaylarının protokol masası kullanmadığı vatandaşların oturduğu masalarda yer aldığı görüldü. İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Milliyetçi Hareket Partisi milletin partisidir. Vekillerimiz de halkın içinden halkla iç içe olmuştur. Daima vatandaşımızın yanında, her zaman halkın içindeyiz” diye konuştu.


Utanmıyor musunuz?

Cumhur İttifakı’nın Türk Milleti’nin bölünmez bütünlüğü için çok önemli olduğuna dikkat çeken MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, seçimin Cumhuriyet Tarihinde dönüm noktası olacağına vurgu yaptı. CHP’nin yanlış yolda ve akıl almaz taleplerde bulunduğuna dikkati çelen Karataş, kalabalığa hitabında şu cümlelere de yer verdi; “Bugünkü CHP’yi yönetenlere ve yöntemlerine bakıldığı takdirde Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın kurduğu partiyle bir alakası kalmadığı görülüyor. Bu noktada vereceğiniz oy çok hassas. Atatürkçü, Cumhuriyetçi, vatansever, ülkesine ve ilkelerine bağlı bir parti diyorsanız işte bu parti MHP’den başka parti değildir. İsmini ağzımıza almayacağımız partinin Cumhurbaşkanı adayına af talep etmek de ne oluyor! Ülkücü Üniversite Şehidimiz Fırat Çakıroğlu ve Polis Memuru Şehidimiz Fethi Sekin ve şehitlerimizin katillerine af dilemeye utanmıyor musunuz? HDP katildir, HDP PKK’dır” (MHP Basın Bürosu)