Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını kaydeden Karataş, 'Sayın Yorgancılar’a partimizin seçim beyannamesinden detaylar anlattık. Kendisinin de önerilerini aldık. Son derece verimli bir görüşme oldu, nezaketinden dolayı teşekkür ediyoruz' dedi

 

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar MHP İzmir adaylarını ve teşkilatı, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ürün ile birlikte karşıladı. EBSO Toplantı Salonunda gerçekleştirilen görüşmede MHP İzmir İl Başkanı Karataş’a İzmir Milletvekili Adayları Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, İşadamı Selahattin Şahin, Yalçın Koçyiğit Fulya Güzelocak, Abdülkadir Bektaş, Salim Arduçlu, Fatih Yağmur, Ahmet Çoşar, Gökhan Çelik, Mustafa Cintaş, Bilgehan Ağababa, eşlik etti.

 

Toplantı sonunda kısa bir açıklama yapan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Milletvekili Adaylarımızla birlikte EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ender Yorgancılar’ı ziyaretimizde, üretimden eğitime, enerjiden ekonomiye, birçok konuda önerilerini aldık. Partimizin taahhütlerini anlattık. Son derece önemli bir ziyaret ve toplantı oldu. Kendisine ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. (MHP Basın Bürosu)