Dostluk, kardeşlik ve paylaşım ruhuyla kurulan ortak sofrada Bucalılara seslenen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, görüş ve düşüncesi ne olursa olsun tüm vatandaşları oy kullanmaya davet ederken, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Buca’da gördüğü birlik, beraberlik ve hoşgörü ortamının tüm Türkiye’ye yayılmasını diledi. Yücel,“Dilerim tüm Türkiye İzmir gibi olur” dedi.

 

Buca Avcılar ve Dağcılar Spor Kulübü’nün Buca Üçkuyular Meydanı’nda düzenlediği sahur yemeğine CHP İl Başkanı Deniz Yücel, İlçe Başkanı Kasım Akdağ,CHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Kazım Umdular, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ULUBELDEF Başkanı Ekrem Selimler dernek başkanları ve yöneticileri katıldı. Ramazan coşkusunun birlik beraberlik ruhuyla birleştiği sahur öncesi davul zurna eşliğinde halaylar çekildi. 

 

Ne olursa olsun sandığa gidin

Sahur yemeği öncesi vatandaşlara seslenen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina,” Bu sofralarda hep birlikte oturup acıyı tatlıyı paylaşabilmek, hoşgörüyle birbirimize bakabilmek çok kıymetli. Ne yapın ne edin lütfen sandığa gidin, oy kullanın. Temsil oranı ne kadar artarsa demokrasi ülkemize o oranda geri dönecektir” dedi.

 

Buca’dan tüm Türkiye’ye yayılsın

CHP İl Başkanı Deniz Yücel’de yaptığı konuşmada hangi kesimden hangi görüş ve düşünceden olursa olsun herkesi oy kullanmaya davet ederken “ Bizim mücadelemiz, millet için, devlet için, vatanımız için. Kimseyi ötekileştirmeye, dışlamaya ve ayrıştırmaya hakkımız yok. Demokrasinin, hukukun üstünlüğünün tesis edilmesi için herkesi 24 Haziran’da sandığa gitmeye ve sandıklara sahip çıkmaya çağırıyorum. Bugün Buca’da gördüğüm birlik, beraberlik ve hoşgörü ortamının tüm Türkiye’ye yayılmasını istiyorum.Dilerim tüm Türkiye İzmir gibi olur” dedi. (Buca Bld. Basın Bürosu)