AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, 24 Haziran seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençler için ‘İlk Oyum İlk Sohbet’ projesi başlattı. Her gün vekil adaylarıyla teknede buluşan İzmirli gençler, körfez turu eşliğinde adaylara merak ettikleri soruları soruyor.

Bu seçimde ilk kez oy kullanacak gençleri hedef alan proje kapsamında İzmirli gençler AK Parti'nin İzmir milletvekili adayları ile bir araya geliyor. AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, AK Parti'nin gençleri en iyi anlayan, en fazla önem veren ve bu önemi de hizmet ve yatırımlarla ortaya koyan parti olduğunu belirtti. 10 gün boyunca her akşam Bostanlı, İnciraltı ve Pasaport’tan kalkış yaparak körfezi turlayacak ‘İlk Oyum İlk Sohbet’ teknesi, gençler de vekil adayları ile tanışma ve sohbet etme imkanı bulacak. Üçüncü gününe giren projede körfez turu sırasında iftarlar açılıyor, sohbetler geç saatlere kadar uzuyor.

Teknenin ilk günkü konukları Ak Parti İzmir milletvekili adayları Emre Cemil Ayvalı ve Necip Fazıl Kurt olurken, ikinci gün konukları ise milli futbolcu Alpay Özalan ve AK Parti'nin genç vekil adaylarından Fatih Reha Yavuzer Kam oldu. İzmirli gençlerin ünlü futbolcu Alpay Özalan’a ilgisi yoğun oldu. (DHA)