AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mimar Melek Eroğlu, İzmir’in ‘kale’ olarak görülmesinin karşılığının olmadığını söyledi. Günlerdir İzmir’in ilçelerinde dolaşan Eroğlu, “ İzmir hiçbir partinin kalesi değil” dedi. Biri kız 2 evlat sahibi olduğunu, çocuklarını İzmir’de büyüttüğünü sözlerine ekleyen Eroğlu, “Nasipse torunlarımı da burada büyütmek istiyoruz. İzmir’i kültürde, turizmde, ulaşımda, yatırımda kısacası her alanda yüceltmek için çok çalışarak, evlatlarımıza yaşanılır ve üst seviyede bir İzmir hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.

Kollarında uyuyakaldı

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Melek Eroğlu, çalışmalarına Küçük Menderes bölgesinde devam etti. Ödemiş Perşembe Pazarını gezen ve pazarcı esnafıyla bir araya gelen Eroğlu, sosyal tesislerde oturan vatandaşlarla da sohbet etti. Eroğlu bir ara annesinin kollarında masaya gelen Ali Uygur bebeği sevmek için kucağına aldı. Sohbet sırasında henüz 5 aylık olan Ali Uygur bebek, Melek Eroğlu’nun kolları arasında uyuya kaldı. Bebeği kollarıyla saran ve elini hiç bırakmayan 2 evlat sahibi Eroğlu, “Bebeklerimiz, çocuklarımız, evlatlarımız kısacası geleceğimiz için var gücümüzle çalıştık, çalışacağız. Biz geleceğimiz olan çocuklarımıza huzurlu bir Türkiye, güvenli bir ülke bırakmanın gayretindeyiz. Her şey evlatlarımız, geleceğimiz için” diye konuştu.

 

Türk Milleti sandığa gömecek

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana her alanda kadın-erkek, çocuk-yaşlı demeden herkese ulaştığını ve bundan sonra da böyle devam edeceğini belirten AK Parti İzmir Milletvekili adayı Melek Eroğlu, “Evlatlarımız geleceğimiz, evlatlarımız Türkiye’nin geleceği” dedi. Türkiye’nin içten ve dıştan saldırı altında olduğunu sözlerine ekleyen Eroğlu, “Türkiye var gücüyle teröre karşı mücadele ediyor. Bu mücadele de yanımızda kimse yok, tek başımıza bırakıldık. ‘Zeytin Dalı’ ve ‘Fırat Kalkanı’ zaferlerimiz ortada. Şimdi sırada Kandil ve Mümbiç var. Ordumuza Milletimiz tam destek veriyor. Türkiye 25 Haziran’a güven ve istikrarla uyanacaktır” diye konuştu. (AK Parti Basın Bürosu)