EGE MECLİSİ - 10 Haziran Pazar günü İYİ Parti Genel Başkanı meral Akşener ve MHP Lideri Devlet Bahçeli İzmir'e geliyor. 10 Haziran Pazar günü İzmir'de miting yapılacak mı? İşte aynı gün gelen Meral Akşener ve Devlet Bahçeli İzmir programları..

10 Haziran Pazar günü İYİ Parti Genel Başkanı meral Akşener ve MHP Lideri Devlet Bahçeli İzmir'e geliyor. İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 10 Haziran Pazar günü İzmir'de olacak. Bahçeli, burada milletvekili adaylarının ve teşkilatlarının katılacağı Bölge İstişare Toplantısı'nda 24 Haziran seçimlerine dair mesajlar verecek. Meral Akşener ise ilçe ziyaretleri yapacak.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, yarın (Pazar) İzmir’e gelecek. Akşener'in İzmir'deki ilk durağı Bergama olacak. Saat 13.00'te Bergamalılar'a seslenecek olan Akşener, daha sonra Manisa'ya geçecek. Saat 15.00'te de Manisa'da miting yapacak olan Meral Akşener, daha sonra tekrar İzmir'e dönecek. Saat 17.00'de Tire ilçesine geçecek olan Akşener, burada da halkla bir araya gelecek. Akşener'in son durağı ise Gündoğdu Meydanı olacak. Akşener, binlerce kişinin katılması beklenen iftar yemeğinde İzmirliler ile buluşacak.

BAHÇELİ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de aynı gün İzmir'de olacak. Bahçeli, '24 Haziran Yeni Bir Doğuş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Neden, Nasıl' temalı Bölge İstişare Toplantıları kapsamında saat 14.00'te İzmir'de düzenlenecek olan programa katılacak. İzmir, Manisa, Uşak, Denizli, Aydın ve Muğla il teşkilatları ve milletvekili adaylarının katılacağı toplantı Kültürpark 3 No'lu Hol'de yapılacak.(DHA)