Gün boyu Bergama, Tire ve Alsancak'ta on binlerce İzmirlinin katıldığı mitingler yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İzmirlileri, İzmirlilerin de Akşener'i özlediğini söyleyen İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, gösterilen ilginin kendilerini ayrıca mutlu ettiğini ifade etti.

HEM DE SICAĞA RAĞMEN!

Öğle saatlerinde Bergama Cumhuriyet Meydanı’nda ramazan günü 40 derece sıcakta ve yakıcı güneş altında dinlemeye gelen hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz diyen İYİ Partili Ulupınar, "Daha sonra yeşil Tiremizin güzel insanları Adliye Meydanı’nda Genel Başkanımız Meral Akşener’le buluştu. Böylesine sıcak havada, ramazan ayında Tireli hemşehrilerimiz meydanı doldurdu. Bu coşkuyu bizlere yaşattıkları ve destek verdikleri için ayrıca teşekkür ediyoruz. Hem İzmirlilerin hem de Ege Bölgesi'nde yaşayan kardeşlerimiz, Genel Başkanımız Meral Akşener'i görebilmek için meydanlara akın ettiler. Bu iki ilçemizde özellikle hayatını tarımla geçiren hemşehrilerimiz İYİ Parti'yi ve Akşener'i takip etmeye çalışıyor. Televizyonlar bizi engellese de, önümüze çöp kamyonlarıyla bariyerler yapsalar da bunların işe yaramayacağını bugün bir kez daha gördük." şeklinde konuştu.

10 BİNLER ALSANCAK'TA AKŞENER'LE COŞTU

Günün son mitingi için Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda "halk iftarı" düzenleyen İYİ Partililer, on bin kişiyle birlikte oruçlarını açtı. İftar sonrasında konuşan Akşener'in Alsancak'ta rüzgar gibi estiğini sözlerine ekleyen İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, "Alsancak'taki coşku görülmeye değerdi. Bir kere daha söylüyorum. Sayın Genel Başkanımız İzmirlileri, İzmirliler de O'nu özlemiş. Hem İzmirliler hem de ülkemiz çıkış yolu arıyor. Bu çıkışın İYİ Parti kadrolarında olduğunu anlatıyoruz. İnşallah 24 Haziran'da İzmirli kardeşlerimizin desteğiyle sandıkta ezber bozacağız." dedi.