İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, İzmir’in bir kez daha Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’e sahip çıktığını ve bağrına bastığını belirterek, “Tüm İzmirli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bergama ve Tire mitingimizde İzmirliler Akşener’i bağrına bastı. Gündoğdu’da miting gibi bir iftar programı gerçekleştirdik. İzmir dün tek ses oldu ve ‘Cumhurbaşkanı Meral Akşener’ dedi. İzmir yüzünü güneşe döndüğünü gösterdi” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Pazar günü Bergama ve Tire’de düzenlediği mitinglerde İzmirlilere seslendi. Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen iftar programına ise 10 binlerce vatandaş katıldı.

Bergama ve Tire’de düzenlenen mitinglerde, İzmirlilerin Akşener’i bağrına bastığını belirten İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, “Tüm İzmirli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sıcağa rağmen meydanlara gelip Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener’e destek verdiler. O alanlara kimse zorla getirilmedi. İzmirliler içten, samimi bir şekilde Akşener’i dinlemeye geldi. Gündoğdu Meydanı’nda düzenlediğimiz iftar programı mitinge dönüştü. İzmir dün tek ses oldu ve ‘Cumhurbaşkanı Meral Akşener’ dedi. İzmir yüzünü güneşe döndüğünü gösterdi” dedi.

Demokrasinin, özgürlüğün, Cumhuriyetin kalesi olan İzmir’in kararını çoktan verdiğini, bunu meydanlarda ve Akşener’e gösterilen ilgiden gördüklerini vurgulayan Dervişoğlu, “Seçimlere çok az kaldı. Bizler kalan süre zarfında gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener ikinci tura kalacak ve seçimi kazanacak. İzmirli hemşehrilerime şunu sormak istiyorum: ‘Recep Tayyip Erdoğan ikinci turda rakip olarak kimi görmek istemiz?’ İzmirlilerin bunu düşünerek oy vermelerini istiyoruz. ” dedi. (İYİ Parti Basın Bürosu)