Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi İzmir’de kalabalık bir toplulukla, heyecan ve coşkuyla karşıladıklarını, İzmirli vatandaşlarında bu coşkuya ortak olduğunu söyledi. İzmirlilerin, Lider Devlet Bahçeli’yi hem karşılama da hem de salonda yalnız bırakmadığını ifade eden Karataş, “İzmirliler tek kaygısı Türkiye ve tek düşündüğü Türk Milleti olan, vatan millet sevdalısı Liderimiz Devlet Bahçeliyi layıkıyla ağırlamıştır. Emeği geçen, sıcak havaya rağmen karşılamada hazır bulunan teşkilat mensuplarımıza ve İzmirlilere teşekkür ederiz” dedi.

Salon doldu taştı

MHP Lideri Devlet Bahçeli dün İzmir eski fuar alanında gerçekleştirilen Bölge İstişare Toplantısı’na katıldı. Salonu hınca hınç dolduran binlere hitap eden ve İzmir’den çok sert mesajlar veren Bahçeli’nin sandıklara sahip çıkın” uyarısı da yaptığı toplantıda konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

 

İzmir “Cumhur İttifakı” diyecek

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi teşkilat mensupları ile karşılamaya gittiklerinde vatandaşlarında aynı çoşku ve heyecanı paylaştığını kaydeden MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “İzmir Milletvekili adaylarımız, İl ve İlçe teşkilatlarımız İzmir’de yapılacak toplantıya günler öncesinden hazırlandık. Toplantımıza İzmir’in dört bir yanından hemşerilerimiz katılarak destek verdi. Tek derdi, tek kaygısı Türkiye ve Türk Milleti olan Türkmen Beyimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, İzmir’de hainlere uyarılarını sıralamıştır. Bizde Liderimizin emrinde gereken çalışmaları yapıyoruz. İnanıyoruz ki İzmir ‘Cumhur İttifakı’ndan yana tavrını koyacak, oyunu atacak. Liderimizin söylediği gibi Türk Milleti MHP’siz, MHP Milletsiz yapamaz. Toplantımıza katılan MHP sevdalılarına, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (MHP Basın Bürosu)