İmar barışı hakkında vatandaşlarla sık sık buluşarak halkı bilgilendiren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Koray Battal, imar barışından en çok yararlanacak illerin başında İzmir’in geldiğini kaydederek, “Yaparsa Yine AK Parti Yapar” diye kaydetti.

 

AK Parti İzmir’in 1. Bölge 11. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Koray  Battal, ilçe ilçe gezerek, imar barışı hakkında bilgilendirme toplantıları düzenliyor. Seçim çalışmaları kapsamında Konak İlçesi’nde düzenlediği toplantıda esnaf ve kahvehane ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya gelen Battal, mahalle muhtarlarıyla beraber halkı bilgilendirdiğini kaydederek, “İzmirli vatandaşlarımıza, imar barışı hakkında yasanın getirdiklerini anlatıyoruz. Halkın bu hakkını elde etmesi için nasıl uygulamalarıyla ilgili bilgi veriyoruz. Vatandaşlar bu konuda E-Devletten başvuru yapabiliyorlar. AK Parti İlçe Teşkilatları da vatandaşların bu konuda mağdur olmamaları adına bu durumun öncüsü ve takipçisi olacaklar. Bizler de milletvekili adayı olarak, bu bilgiyi vatandaşlara aktaracağız, halka yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

 

İmar barışı konusunda İzmir’in en çok mağduriyet yaşayan illerden biri olduğunu vurgulayan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Battal, imar barışından en çok yararlanacak illerin başında İzmir’in geldiğini açıkladı. Battal, bu yasanın İzmir adına ciddi mesafeler kaydeden, sorunlara çözüm üreten bir yasa olduğunu dile getirerek, “Yaparsa Yine AK Parti Yapar ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi. (AK Parti BAsın Bürosu)