Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programına ilk olarak şantiye ve idari hizmet bina çalışanlarıyla başladı. Uğur Mumcu Mahallesinde bulunan şantiye binasında işçi personelle bayramlaşan Başkan Arslan’a,  DİSK Genel-İş 5 No’lu şube ile Tüm Bel-Sen 2 Nolu şube temsilcileri ve meclis üyeleri eşlik etti. İşçi ve memur personele seslenen Başkan Arslan, Ramazan Bayramı’nın birleştirici, bütünleştirici ve dayanışmacı gücünden faydalanılması gerektiğini vurgulayarak, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

Erken maaş ödemesi

Başkan Arslan Ramazan Bayramı öncesinde çalışanların bayram masraflarını düşünmeyi de ihmal etmedi ve işçilerin maaşlarının 3 bin liralık kısmını ödeme müjdesi vererek, “Çalışanlarımızın mali açıdan rahat bir bayram geçirmesini arzu ediyoruz ve maaş alacaklarını önceden ödüyoruz” dedi.

Başkan Arslan; “Barış ve Huzur gelsin”

Ülke sorunlarına kısaca değinen Başkan Hasan Arslan, “Ramazan Bayramı’nda sizlerle bayramlaşmanın sevincini yaşıyoruz. Hepinize Çiğli halkına en iyi hizmeti verdiğiniz için buradan teşekkür ediyorum. Ekip ruhu içinde Çiğli halkına hizmet ediyoruz. Bayramlar uzlaşma, kucaklaşma, barışma günlerimizdir. Türkiye ve dünya gerçeklerini göz önüne getirip, barış içinde, savaşların sona erdiği bir ülke diliyorum. Tüm sevdiklerinizle geçirdiğiniz; huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram temenni ediyorum” dedi.