Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı parti teşkilatına ve Milletvekili adaylarına teşekkür etti. Karataş, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayını tam da adına yakışır şekilde vatandaşlarımızla temas ederek, Cumhur İttifakı’nın Türk Milleti’nin birlik ve bütünlüğüne kast edenlere karşı kurulmuş birlik harekâtı olduğunu anlatarak geçiren teşkilatlarımız ve Milletvekili adaylarımız yollarına devam ediyor. Türkiye için, Türk Milleti için Bayramda da çalışmalarına ara vermeden devam eden teşkilatımız ve Milletvekili adaylarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Siyasi ilkesizlik…

Geçtiğimiz hafta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi İzmir’de görkemli bir kalabalıkla ağırlayan bu hafta da Bayramlaşma töreninde partililerle buluşan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Kısa bir açıklama yapan Karataş, tüm yorgunlukların 24 Haziran günü Türk Milleti’nin kararıyla sevince ve huzura döneceğini belirterek “Siyasi ilkesizlik ve siyasi ahlaksızlığın had safhada olduğu bir dönemde parti teşkilatlarımız ve Milletvekili adaylarımız Ramazan ayında İzmirli hemşehrilerimizle iftar sofralarında buluştu, kavuştu. İnsanımıza; Türkiye’nin varlığına bütünlüğüne kast edenlere en güzel yanıtın Cumhur İttifakıyla verileceğini hassasiyetle anlattı. Teşkilatlarımız, çalışma arkadaşlarımız ve Milletvekili adaylarımız çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Ramazan ayı boyunca sahura kadar süren çalışmalar nedeniyle geç başlayan programlarımız, artık sabah erken saatlerde başlıyor, dur durak bilmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Son ana kadar…

İzmirli hemşehrilerimize her zaman her yerde sadece gerçekleri anlattıklarını sözlerine ekleyen Karataş, açıklamasını şu sözlerle tamamladı; “Son güne son ana kadar Türkiye’nin güvenli geleceğinin Cumhur İttifakı’nda buluşmak olduğunu anlatacağız. Hain eller, karanlık planlar Türkiye’nin üzerinde dolaşırken biz Türk Milleti sevdalıları gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya ve anlatmaya da devam edeceğiz. Ne mutlu Türküm diyene.” (MHP Basın Bürosu)