Dağ'ı Foça girişinde AK parti Foça ilçe başkanı , yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar karşıladı, kadın kolları çicek takdim etti.

 

Daha sonra vatandaşlarla bayramlaşan Hamza Dağ sorunlarını dinledi. İlçe başkanı İrfan Çalışkan Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın ziyaretinden duydukları mutluluğu dile getirdi.

Dağ, yaptığı konuşmasında " Biz zoru başarmak konusunda yeteneğimiz var imkasızıda başarmak konusunda zaman alsada hallederiz. Önce bu seçimlerde sonra yerel seçimlerde bulunduğumuz şehirde en iyi başarıyı kazanmak zorundayız. “ dedi

Foça'nın sorunlarını iyi bildiklerini 2005 yılından itibaren kapalı olan tatil köyünün, İzmir ve Foça'daki turizme katkı sağlaması için girişimde bulunduklarını,ve imar affı konusunda bilgilendirme yaptı .

Bayramlaşmadan sonra Tatil köyünüde gezen Hamza Dağ D_gerenköylü üreticilerle görüştükten sonra ilçeden ayrıldı.

 

Fransız Tatil Köyünü ziyaret etti

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Hamza Dağ, Ak parti ilçe başkanı İrfan Çalışkan ve ekibi ile Türkiye'nin ilk tatil köylerinden Foça Fransız Tatil Köyü'nü ziyaret etti, yetkililerden bilgi aldı.

İha'ya özel açıklama yapan Dağ “ Foça Tatil Kapandığından beri yılan hikayesini andıran süreçler yaşadı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığımız ihale sürecini başlattı Resmi Gazete'nin 26 Mayıs tarihli sayısında yayımlana ilana göre 2 milyon lira geçici teminat bedelli işletmenin ihalesine 20 Temmuz'a kadar teklif verilebilecek.İnşallah bu işi yapabilecek bie ekip bu ihaleyi alır.Foçamızın en önemli meselelerinden biri Foçamızı hareketlendirecek turizmi geliştirecek yabancı ve yerli turistlerimizin uğrağı olacak bir merkez olacak. Meselenin sıkı takipcisiydik bir çok bürokratik sıkıntıyı aştık. Bu güzel hizmeti bölgemize Foçamıza sağlamış oluruz “ dedi. (AK Parti Basın Bürosu)