MHP İzmir Milletvekili Adayı Ebubekir Korkmaz, Kamu Çalışanları Vakfını ziyaret etti. Cumhur İttifakı’nın gündeme geldiği andan itibaren tartışmaları da beraberinde getirdiğini belirten Korkmaz, “Fakat tartışmaların hepsi yüzeysel politik sınırların içinde kaldı. Burada asıl anlaşılması gereken Cumhur İttifakı’nın gerçek manasıdır. Cumhur İttifakı bir medeniyet projesidir. Türk Milleti, dünyanın kanla ve sömürüyle dönmesini engelleyebilecek potansiyele sahiptir. Cumhur İttifakı bu gücü aktif hale getirecek bir başlangıçtır. Şimdi kenetlenmeli, sarılmalı ve birlik beraberlik içerisinde olmalıyız” şeklinde konuştu. 

 

Bahçeli’nin ufku

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bizlere bir ufuk olarak ortaya koyduğu medeniyet projesinin ilk ve en önemli adımı Cumhur İttifakı’dır” diye sözlerini sürdüren Stratejist Ebubekir Korkmaz, şöyle devam etti; “Gerçekleştirilen bu birlik, Cumhuriyet dönemimizin en dikkat çekici sosyal devrimidir diyebiliriz. Bugüne kadar birçok ortak noktası bulunmasına rağmen bir araya gelemeyen toplumsal parçaların Liderimiz tarafından bir araya getirilmesi dikkat edilmesi gereken önemli bir adımdır. Önümüzdeki 24 Haziran seçimleri ve sonrası bu gücün nasıl bir şahlanış hareketine dönüşeceğini hep birlikte göreceğiz.” 

 

Cumhur İttifakı’nın hedefi %70

Türkiye’nin seçmen pasajlarına bakıldığında muhafazakar kesimin %65 oy oranına sahip olduğunu bu alanın da AK Parti ve MHP tarafından doldurulduğuna dikkat çeken Korkmaz, “Hedefimiz Türk Milliyetçiliği vizyonuyla bu oranı %70’lere taşımaktır. Yarının Türkiye’si bu oranın üzerinde her türlü zorluğu yenebilecek güçle yükselecektir. Cumhur İttifakı işte bu projeksiyonun adıdır. Yani mesele ne MHP, ne AK Parti ne de iktidar meselesidir. Asıl gaye 2023 Lider Ülke Türkiye hedefine ulaşmaktır. MHP’yi ve Cumhur İttifakı’nı işte bu misyonla değerlendirmek gerekir”  dedi. (MHP Basın Bürosu)