Ancak insanın gelişmiş zeka ve bilgi seviyesi artık bu tüylere ihtiyaç duymayacak yaşam ortamları oluşturabilmesine olanak sağlamıştır. Bu durum tüyleri insanların gözünde gereksiz bir konuma getirmektedir ve insanlar artık bu tüylerden kurtulmanın yollarını aramaktadırlar. Tüylerden kurtulma yollarının başında ise epilasyon yöntemi gelmektedir. Lazer epilasyon ise epilasyon yöntemlerinin en etkili yoludur. buzlazer.com aracılığıyla artık lazer epilasyon izmir için de kullanılan bir yöntemdir. Bu yöntem kadın ve erkeklerde farklı şekillerde uygulanmaktadır.

 

Erkeklerde Lazer Epilasyon

 Erkekler kadınlara kıyasla daha kalın ve dayanıklı kıllara, daha hassaslıktan uzak ciltlere sahiptirler. Temelde epilasyon uygulama işleminde kadın ve erkek arasında bir fark olmasa da cinsiyetler arasındaki bu yapı farkı epilasyonun erkekler için daha kolay yapılması ve daha ciddi sonuçlar vermesini sağlamaktadır. Erkekler göğüs kıllarından kurtulmak ve kaşlarına biçim verme için epilasyona gelmekle birlikte tüm vücut kıllarından kurtulmak için de aynı yönteme başvururlar. Erkek bedeni üzerinde epilasyon yapılırken bölgeden bölgeye yapılan tek farklılık lazer epilasyonu cihazının başlığıdır. Bunun haricinde işlemde bölgeden bölgeye bir farklılığın yapılmasına gerek yoktur. Diğer yandan erkeklerin sahip olduğu kıl yapısı buz lazer teknolojisiyle birleştiğinde acı hissini sıfıra indirmektedir.

 

Kadınlarda Epilasyon

Kadınlarda lazer epilasyon tüylerinden kurtulmak isteyenler için %90 başarı sağlamaktadır ki kalan kısım hormonal dengesizlikler yaşayan kişileri içermektedir. Lazer epilasyonu kış, ilkbahar ve sonbahar dönemlerinde yapıldığında daha etkili olmaktadır. Kadınların lazer epilasyon uygulattığı bölgeler bacaklar, kol üstü, bikini bölgesi, koltuk altı ve yüz olarak sıralanabilir. Kadınlar genellikle ince tüylere sahip oldukları için epilasyon seansları erkeklere kıyasla daha uzun sürmektedir. Ancak epilasyon uygulamaları sayesinde herhangi bir ciddi hormon düzensizliği yaşanmadığı sürece tüylerden kalıcı olarak kurtulunabilir.

 

İzmir'de Lazer Epilasyon Yaptırmak 

buzlazer.com tarafından buz lazer teknolojisiyle lazer epilasyon izmir için belli başlı merkezlerde yapılmaktadır. Bu merkezler İzmir'in çeşitli bölgelerine yayılmıştır ve tüm hızıyla hizmet vermeye devam etmektedir. buzlazer.com tarafındanlazer epilasyon izmir için dokuz merkez bulundurmaktadır. Lazer epilasyon hakkında ;

Detaylı bilgi için http://www.buzlazer.com/lazer-epilasyon/izmir  adresini ziyaret edebilirsiniz.