EGE MECLİSİ - 24 Haziran için geri sayım başlarken, AK Parti İzmir 1. Bölge 4. sıra Milletvekili Adayı Cemal Bekle’nin hızına yetişilmiyor.

 

Bir günde 5 ilçeyi ziyaret eden Bekle, Menderes'te yaptığı ev ziyaretlerinin ardından, Konak Güngör Mahallesi’nde çalışmalarını yoğun bir programla sürdürdü. Ardından Menemen, Bergama ve Dikili ziyaretleri sırasında Roman vatandaşların oluşturduğu büyük kalabalıklar tarafından karşılanan Bekle’nin her ziyareti, adeta mini miting havasında gerçekleşti. Cemal Bekle, AK Parti hükümeti olarak Romanların yaşadığı sorunların çözüme kavuşturulacağını ve bu konuların çözümü noktasında yaşanan sürecin sıkı bir takipçisi olacağını ifade etti. 

 

VATANDAŞ SOKAĞA AKIN ETTİ

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Pelin Yayalar'ı ilçe binasında ziyaret eden Cemal Bekle, Romanların yoğun olarak yaşadığı mahallerde vatandaşlarla buluştu. Ziyaretlere Başkan Yayalar, il ve ilçe teşkilatı yöneticileri eşlik etti. Menemen Kazımpaşa Mahallesi'nde Bekle'nin ilçeyi ziyaret edeceğini duyan vatandaşlar kadın-erkek, genç-yaşlı demeden sokağa döküldü. AK Parti ve Türk bayrakları eşliğinde Vekil Adayı Bekle'yi büyük bir coşkuyla karşılayan vatandaşlara davul ve zurnada eşlik edince ortaya renkli görüntüler çıktı. Burada vatandaşlara seslenen Cemal Bekle'nin konuşmasının ardından,  "Romanlar seninle gurur duyuyor" tezahüratı yaptı. Bekle'nin "Asıl ben Roman olduğum için gurur duyuyorum" cevabı büyük alkış aldı. Menemen’de Romanların yoğun olarak yaşadığı mahallelerden biri olan Ahıhıdır Mahallesi'nde de vatandaşlarla buluşan Bekle'yi büyük bir kalabalık karşıladı. Vekil Adayı Bekle, vatandaşlarla tek tek sohbet etti.

 

GEÇ SAATLERE KADAR ZİYARET

Programına Bergama'da devam eden Bekle'yi yağmura rağmen Atmaca Mahallesi sakinleri büyük bir coşkuyla karşıladı. Yağan yağmura aldırmayan mahalleli ellerinde bayraklarla Bekle'nin yolunu gözledi. Alkışlar eşliğinde mahalleye giriş yapan Bekle, 24 Haziran'da tüm vatandaşlardan destek istedi. Ziyaretlerine Dikili'de devam eden Bekle mahalleli ile bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Şekerci ve ilçe yöneticilerinin eşliğinde İsmetpaşa Mahalesi’ne gelen Bekle, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 24 Haziran’ın ülkemiz için önemini anlatan Bekle, “Sandıklara sahip çıkalım” mesajı verdi. Vatandaşları kapı kapı dolaşan Bekle’yi karşısında gören mahalleli, ayrı bir sevinç yaşadı. Mahallede hizmet yönünden büyük aksaklıklar yaşandığını ve sorunların bir an çözülmesini istediklerini ifade eden vatandaşlar, Cemal Bekle’yi vekil olarak görmeyi istediklerini de ile getirdi. (AK Parrti Basın Bürosu)