Nasır, “Halkımızın gösterdiği teveccüh bizi bugünlere getirdi. Vakit İzmir vaktidir” dedi.

 

Alkışlar eşliğinde mazbatasını alan Necip Nasır, artık laf değil icraat vakti olduğunu belirterek, İzmir ve Ankara arasında sorunların çözümü için köprü olacağını söyledi. Törene AK Parti İzmir birinci ve ikinci bölge milletvekilleriyle birlikte katılan Nasır, hükümetin de desteğiyle kazananın İzmir olacağını vurguladı. 

İzmir'in kaybedecek vakti olmadığını dile getiren Necip Nasır, “İzmir’de esnaf içinde yetişen bir işadamıyım. Yaklaşık 50 yıldır İzmir’deyim. İzmir’in hem sosyal, hem de fiziki sorunlarını çok iyi bildiğim için, çözümleri noktasında da katkı sağlamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” diye konuştu.

Yarım asırdan fazla bir süredir, İzmir'de yaşadığını ve işini, aşını her şeyini İzmir'e borçlu olduğunu vurgulayan Nasır, “İzmir'e karşı büyük bir sorumluluğumuz var. İzmir'in çıkarlarını bugüne kadar her şeyin üstünde tuttuk. Halkımızın teveccühüyle milletvekili seçildim. Bundan sonra da hemşerilerimizle iç içe olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı. (AKC Basın Bürosu)