24 Haziran'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından, TBMM'de milletvekili kayıt işlemleri devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ailesi ile birlikte bugün TBMM'ye giderek meclis kaydını yaptırdı. 

 

kayıt işlemlerinin ardından kısa bir açıklama yapan Milletvekili Kırkpınar, vatana ve millete hizmet etmek için çıktıkları bu yolda yılmadan yorulmadan gece-gündüz çalışacaklarını söyledi. Kırkpınar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Ülke olarak bugün gelinen noktadan dolayı ne kadar şükretsek azdır. 16 yıldan beri AK Parti iktidarları ile çağ atlayan ülkemize hizmet edenler kervanına bizlerde katıldık. başta ülkemiz olmak üzere ilimize hizmet etmek bizim için büyük bir onurdur. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti olarak büyük bir aileyiz biz ve tek yürek şeklinde atan kalbimizle bu vatana hizmet etmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Yeni bir sistem ve bu sistemde Türkiye'deki askeri vesayet kırıldığı gibi bürokratik vesayet de kırılsın, vatandaşın devlet kapılarında işleri aksamasın, yatırımlar çok hızlı bir şekilde yapılsın. Türkiye, içinde bulunduğu coğrafya itibariyle zor bir coğrafyada. Bu zor coğrafyada ayakta kalmanın tek şartı güçlü olmak. Güçlü olabilmeyi becerebilmek için de böyle bir sisteme ihtiyacımız olduğunu durmadan ifade ettik. Necip milletimiz üzerine düşeni yaptı. Şimdi Hizmet etme sırası bizde, çalışma sırası bizde inşallah..."

İzmir'i ve İzmirliyi çok iyi bildiğini kaydeden Kırkpınar, İzmir'in eksik hizmetlerini tamamlamak için milletvekili arkadaşları ile birlikte çok güzel işler yapacaklarını da sözlerine ekledi. Kırkpınar, "AK Parti olarak hep birlikte ülkemiz ve ilimiz için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok güzel hizmetler yapacağımızdan halkımız emin olsun. Biz halkımız için varız. bizim siyaset sebebimiz insandır. İnsanı merkezine alan bir anlayış ile ülkemize ve memleketimize hizmet edeceğiz" dedi.

Kırkpınar açıklamasının ardından ailesi ile birlikte mecliste bulunan diğer milletvekilleri ile selamlaşarak ailesine meclisi gezdirdi. (AK Parti Basın Bürosu)