Gebelik sürecinin başından itibaren mutlaka bir hekim desteği alınmalıdır. Kulaktan dolma bilgiler sizin tehlikeli bir gebelik dönemi geçirmenize sebebiyet verebilir. Bunun yerine uzman tavsiyesine önem verilmelidir. Bir kadın doğum uzmanından tavsiye almak en iyi yöntemdir. Kadın doğum uzmanları konu hakkında oldukça fazla tecrübeye sahiptir. Öncelikle sizin göremeyeceğiniz veya tahmin edemeyeceğiniz durumlara kadın doğum uzmanları fikir sahibi olacaktır. Böylece olası bir sorunu önceden tespit edebilir ve başarıyla tedavi edebilirler.

 

Doğum sürecinin ilerleyen aşamalarında beklenmedik durumlar gerçekleşebilir. Böyle bir durumun önceden farkına varmak ve gerçekleştiğinde kadın doğum uzmanından yardım almak önemlidir. Bu amaçla kadın doğum uzmanları gebelik süreci boyunca tavsiyelerde bulunuyor. Kadın doğum uzmanları her türlü ihtimale karşı ulaşılabilir olmalıdır.

 

Doğum sürecinin tamamlanması bir kadın doğum uzmanı rehberliğinde en iyi şekilde gerçekleşir. Doğumun tarihinin planlanması ve o güne hazırlığın en iyi şekilde yapılması gerekmektedir. Kadın doğum uzmanınız tüm bu konularda size yardımcı olacaktır ve tavsiyeler sunacaktır. Kadın doğum uzmanınızın tavsiyelerine uymanız oldukça önemlidir. Böylece her şey planlı ve programlı bir şekilde devam edecektir. 

 

Kadın doğum uzmanınızın önerilerine kulak vermeniz sizin rahat bir gebelik süreci geçirmenizi sağlayabilir. Uzmanınızın önerileri dışında faaliyetlerde bulunmanız hem sizi hem de bebeğinizi tehlikeye atabilir. Doktorunuz sizin için bir çok tahlil yapacaktır ve bunun sonuçlarını bilimsel bir şekilde analiz edecektir. Bu bilgiler çok değerlidir. Söz konusu değerli bilgileri kulaktan dolma bilgilerle değiştirmek istemezsiniz. Bu yüzden hekiminizin önerileri sizin için oldukça faydalı olacaktır.

 

Dr. Esra Çabuk Cömert’in ilgi alanları arasında infetilite, gebelik takibi, vajinusmus, alt bölge estetiği bulunmaktadır. Dolayısıyla bu konularda özel bir bilgi birikimi ve çalışma tecrübesi mevcuttur. Böyle bir doktor ile çalışmak sizin işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Doktorunuz söz konusu konularda da bir çok kongreye katılmış ve sertifikalar almıştır. Böylece uzmanlığını hastaları ile de paylaşabilmektedir.

 

Doğum sürecinde hekiminizin tavsiyelerine mutlaka uymalısınız. Riskli durumlarda doktorunuz sizin için özel bir program yaparak riski en alt düzeyde tutmaya çalışır. Siz ne kadar dikkat ederseniz bebeğiniz de o kadar sağlıklı doğacaktır. Bunu aklınızdan çıkarmamanız gerekmektedir. Böylece siz de en az stres ile bu dönemi atlatmış olacaksınız. Hassas olduğunuz bu dönemlerde doktorunuza güvenmek sizin için faydalı olacaktır.

Bu yazı sponsorluğunda hazırlanmıştır.