EGE MECLİSİ -İzmir'in Konak ilçesinde, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı Dilara Önal (16) ile Ufuk Toğul (47) yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 01.00 sıralarında, Mustafa Kemal Paşa Sahil Bulvarı'nda meydana geldi. Balçova'dan Konak yönüne giden Y.G. (19) yönetimindeki 35 ADL 109 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen eğlence mekanı işletmecisi Ufuk Toğul ile annesiyle babasının boşandığı öğrenilen lise 2'nci sınıf öğrencisi Dilara Önal'a çarptı. Kazada, iki yaya ile otomobilde bulunan İrem Y. (19) yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralılar İrem Y. ve Ufuk Toğul'u İzmir Katip Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Dilara Önal'ı ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Toğul ve Önal, yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.

TANIŞIKLIKLARI OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILIYOR

Öte yandan, polis ekipleri, annesi Kezban Ç. ile birlikte Ödemiş ilçesinden İzmir'e gezmek için gelen Önal'ın, Toğul'la tanışıklıkları olup olmadığını araştırıyor. Her iki tarafın aileleri de böyle bir tanışıklığın olup olmadığı konusunda bilgilerinin olmadığını belirtti.

 

TOPRAĞA VERİLDİLER

İzmir'in Konak ilçesinde, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Dilara Önal (16), memleketi olan İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Büyük Cami'de, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında, Ahrandı Mezarlığı'na defnedildi. Ufuk Toğul (47) ise Konak Gültepe semtinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. (DHA/İHA)