Point Bornova'da Özel GüldoğanAnaokulu'nun katkılarıyla düzenlenen etkinlikler yoğun ilgi görüyor. Program kapsamında gün içerisinde ‘Deney Atölyesi’ , ‘Origami Atölyesi’ , ‘Mini Club Eğlencesi’ , ‘Ekoloji Atölyesi’  ve ‘Oyuncak Tasarım Atölyesi’ etkinliklerine katılan çocuklar, neşeli saatler geçirirken, bilgi ve becerilerini de artırıyorlar. Hafta içi ve Cumartesi günleri Point Bornova’da çocukların bilgi ve becerilerin geliştiren benzer etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Özel Güldoğan Anaokulu Kurucusu Melis Güldoğan, okullarında görevli psikoloğun da çocuk ve anne, babaları bilgilendirici söyleşiler düzenlediğini sözlerine ekledi. 

 

"Benim Bedenim Bana Özel Ona Dokunma"

Point Bornova, çocukların vücudunu tanıması ve koruması, mahremiyet eğitimi, cinsel istismardan korunma gibi konuların konuşulacağı 18 - 21 Temmuz tarihlerinde bir seminer düzenleyecek.  

Güldoğan Eğitim Kurumları Anaokulu işbirliği ile düzenlenen eğitime çocuklar ile velileri ücretsiz olarak katılabilecekler. Okul psikoloğu Merve Zengin çocukların vücudunu tanıması ve koruması konusunda önemli bilgiler verecek. Seminerler 18 Temmuz Saat 17:00 ve 21 Temmuz Saat 14:00 saatlerinde gerçekleşecek.

 

Hakkımızda:

İlklerle dolu, İzmir’in en büyük karma yaşam projesi Point Bornova’da moda, alışveriş, eğlence ve kültür-sanat bir araya geldi. Sadece bir alışveriş deneyimini değil, yepyeni bir dünyayı İzmir’e getiren, ilklerle dolu Point Bornova, ayrıcalıklarla dolu bir hayatı İzmirlilere sunuyor.

İzmir’de ilk mağazalarını açan 14 dünya markası ve birbirinden ayrıcalıklı 108 mağaza ile modanın yeni merkezi olan Point Bornova, İzmir’e ilk VIP sinemayı getiren, daha gerçekçi görüntülere, daha büyük perdeye ve 360 surround ses sistemine sahip MPX özellikli Cinemaximum, beyaz perdenin büyülü dünyasını Point Bornova’ya taşıyor. Birbirinden özel konserler, etkinlikler ve sergilere ev sahipliği de yapan Point Bornova çocukları da unutmuyor, çocuk oyun alanı BimBamBoo ile macera, eğlence ve eğitimi bir araya getirerek, miniklere ayrıcalıklı bir dünya yaratıyor.

Dünyayı İzmir'le buluşturan deniz, dağ ve şehir temalarıyla tasarlanan sıra dışı bir mimariye sahip, toplamda 285.000 m2 inşaat alanıyla İzmir’in en büyük karma yaşam projesi olan Point Bornova, 45 saniyede açılıp kapanabilen tavanıyla Türkiye’de eşi olmayan bir alışveriş keyfini dört mevsim sunuyor. (EGE HABER AĞI)