Görüntü 6 Ağustos 2018 tarihinde saat 18:00 sıralarında Emlakçı Serhat Demir tarafından Tire’de çekildi. Doğu Çevreyolu olarak da bilinen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı kenarındaki bir arazide çekilen görüntüde gökyüzünde yüksek hızda seyreden bir cisim görünüyor.

 

İŞTE O VİDEO:

 

YAVAŞ ÇEKİM OLMASI DİĞERLERİNDEN AYIRIYOR

UFO olaylarının sık sık yaşandığı hatta bu gibi olaylarla Türkiye gündemine de taşınan Tire’de çekilen bu görüntüler, UFO konusunu yine gündeme getirdi. Bu görüntülerin en önemli özelliği ise yavaş ekimde kaydedilmiş olması. Cep telefonunun yüksek hızlı çekim moduyla (saniyede 240 kare) çekilen görüntülerde, diğer herşey son derec yavaşlarken, gökyüzündeki cismin inanılmaz bir hızla seyrettiği görülüyor.

 

EVE GELİNCE FARK ETTİ

Kız kardeşiyle birlikte araziye giden Tireli Emlakçı Serhat Demir, burada sosyal medyada paylaşmak üzere birkaç fotoğraf ve video çekti. Bu videolardan biri de yavaş çekimdeydi. O esnada herhangi bir cismin geçtiğini fark etmeyen Demir, eve gelip videoyu düzenlemek istediğinde cismi farketti. Daha önce bu tarz bir olayla karşılaşmadığını da dile getiren Serhat Demir, “O esnada ne bir cisim gördük, ne de bir ses duyduk. Detayı eve geldiğimde videoyu incelerken gördüm.” Dedi. ÇOK HIZLI UFO ingilizceden dilimize geçmiş ve tanımlanamayan uçan cisim anlamına gelmekte. Dünyada özellikle son yıllarda UFO sanılarak çekilen görüntüler araştırıldığında ya bir uçak, ya bir drone (insansız hava aracı) ya da yörüngede dönen ISS (Uluslararası Uzay Üssü) olduğu ortaya çıkıyor. Fakat bu görüntülere bakıldığında, yavaş çekimde bile oldukça yüksek hızda seyreden cismin hızı ne bir uçağa ne uzay üssüne ne de bir insansız hava aracına benziyor. (BSHA)