Çeşme ve Urla’da ilçe teşkilatları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, havalimanı ile Çeşme’de 12 ay turizmi canlı tutmayı hedeflediklerini söyledi.

 

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Çeşme’de İlçe Başkanı İlter Etike ve teşkilatla buluştu. İlçedeki sorunların masaya yatırıldığı ve Çeşme’nin geleceğinin konuşulduğu görüşmede, yerel seçimlerin önemi vurgulandı. Bekle, Çeşme’de açılması merakla beklenen İzmir Ekrem Pakdemirli Alaçatı Havalimanı’nın ilçeye önemli ölçüde katkı sağlayacağını belirtti. Urla’da ise İlçe Başkanı Ahmet Bilici ve teşkilatıyla birlikte esnafı ziyaret eden Cemal Bekle, “Biz her zaman esnafımızın yanındayız” dedi. Bekle, Roman mahallelerini de ziyaret etti. Vatandaşlar ve esnaf, seçimden sonra kendilerini unutmayan Bekle’ye teşekkürlerini iletti.

 

“ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Çeşme’nin çok büyük bir potansiyeli olmasına rağmen bu potansiyelin yeterince değerlendirilmediğini vurgulayan Bekle, hizmet ve gelişim için ilçede değişimin şart olduğunu dile getirdi. Yerel yönetimlerin Çeşme'yi hak ettiği yere getiremediğine dikkati çeken Bekle,  “Havalimanı, ilçedeki turizm anlayışına yeni bir soluk getirecek. Esnafımız şu an sadece yaz sezonunda iş yapabiliyorken, havalimanı ile birlikte hareketlilik 12 ay boyunca devam edecek. Böylece Çeşme’de esnafın kent ekonomisine sunduğu katkı da büyüyecek. Yerel yönetimlerin turizm konusundaki katkıları yetersiz kalıyor. Biz her zaman hizmeti siyasetten üstün tuttuk. İzmir için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“ESNAFIN YANINDAYIZ”

AK Parti Urla İlçe Başkanı Ahmet Bilici ve teşkilat eşliğinde ilçedeki esnafı ziyaret eden Bekle, esnafın talep ve isteklerini dinledi. “Esnafımızı etkileyen her türlü sorunu çözmek için çalışacağız” diyen Bekle sözlerini şöyle sürdürdü: “Esnafımız Türkiye'nin bel kemiğini oluşturuyor. Bugüne kadar AK Parti olarak her zaman esnafın yanında olduğumuz gibi bundan sonra da yanlarında olacağız. Hayata geçirdiğimiz projelerle ülkemiz önemli kazanımlar elde etti. Verdiğimiz teşvik ve desteklerle esnafın yükü azaldı. Ekonomi alanında hayata geçirdiğiniz projelerin devamı gelecek.” (AK Parti Basın Bürosu)