İzmir'de bir yıl önce evlenen S. K. ardında hiçbir iz bırakmadan kayıplara karıştı. Eşinden 48 saattir haber alamayınca polise başvuran O. K. “Karımın zorla kaçırıldığını düşünüyorum” dedi.

 

İzmir'de 1 yıl önce araç takip sistemleri sorumlusu O. K. ile evlenen 25 yaşındaki S. K.'den 48 saattir haber alınamıyor. Eşinin kaçırıldığını iddia eden O. K., "Ne maddi ne manevi, hiçbir sorunumuz yok. Zorla kaçırıldığını düşünüyorum" dedi. 

Birkaç gün öncesine kadar Çiğli'de bir mağazada çalışan ve yaşadığı bir tartışma sonucu işi bırakan genç kadın, en son iki gün önce sabah saatlerinde evinden çıkarken görüldü. O. K.'nün başvurusunun ardından inceleme başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını takibe aldı.

 

"ANNEMDE YEMEKTEYDİK"

İlk belirlemelere göre genç kadının yanında herhangi bir çanta olmadan taksiye binip en son Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar bölümüne gittiği görüldü. S. K.'den o günden beri haber alınamıyor. Eşi ile kaybolmadan bir gün önce annesinin evine yemeğe gittiklerini söyleyen O. K., "Sevda ile aramızda hiçbir sorun yok. Ben kaçtığını ama bunun da zorla yaptırıldığını düşünüyorum" diye konuştu. 


SEVGİLİSİYLE KAÇMIŞ

İzmir'de 3 gün önce eşini terk edip, ortadan kaybolan ve ailesinin kaçırıldığını düşündüğü S. K. (25), Sakarya'da bulundu. K.'nün, kendisini bulan polislere, sevgilisiyle kaçtığını ve eşinden boşanmak istediğini söylediği öğrenildi.

Araç takip sistemleri sorumlusu O. K. ile geçen yıl evlenen S. K., 3 gün önce ortadan kayboldu. K.'den haber alamayan eşi ve ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. Eşinin kaçırıldığını düşündüğünü söyleyen O. K., polise maddi ve manevi sorunlarının olmadığını anlattı. Bunun üzerine araştırma yapan polis, bir süre önce çalıştığı mağazadan ayrılan genç kadının, evinden çıktıktan sonra taksiye bindiğini ve tek başına İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nın iç hatlar bölümüne gittiğini belirledi. Kayıp başvurusu üzerine ülke genelinde araştırma yapan polis, S. K.'yü Sakarya'da buldu. Polise, ailesini aradığını ve eşinden boşanmak istediğini söylediğini belirten S. K., ilk olarak İstanbul'a geldiğini ardından sevgilisiyle Sakarya'ya geçtiklerini kaydetti. Bu gelişme üzerine Sevda Kumsündü'nün hem ailesi hem de eşi karakola giderek, kayıp başvurularını çekti. (Taylan YILDIRIM/DHA)