Astropay Bozdurmak İstiyorum  Güvenli   Adresiniz  ROYALBLUE-VİP

Astropay bozdurmak istiyorum  yenilemekte ve sayıları da hızla artmaya devam etmektedir. Aynı zamanda alışveriş yapma olanağı tanımakta olan siteler de kendini zaman geçtikçe daha da büyütüyor. Söz konusu sitelerin başında da oyun siteleri yer alıyor. Siz de elinizdeki astropay kart sayesinde dilediğiniz oyunu satın alabiliyor ve bu sayede de oyunun sunmuş olduğu kampanyalardan da faydalanabiliyorsunuz.


Astropay alımı  nedir? konulu yazımızla değinmek istediğimiz bir diğer husus ise ücret konusudur. astropay karta herhangi bir ücret ödemesinde bulunmadan sahip olabiliyorsunuz. Daha açık bir şekilde ifade edecek olursak kullanımda bulunacağınız miktarı seçtiğinizde, kart tarafınıza iletilir. Daha sonra siz de kart üzerinden harcama yaptıktan sonra kullandığınız limit kadar ödeme yaparsınız. Bu kartın en iyi yönü ise kredi kartlarında olduğu gibi herhangi bir faiz uygulaması söz konusu değildir. Aynı zamanda herhangi bir ek ücrete de tabi tutulmazsınız.


Astropay Bozdurmak İstiyorum  Nedir ?   Astropay  Kart Güvenilir mi ?

Astropay Kart bütün dünya üzerindeki alışveriş sitelerinde maksimum 2 dakikalık bir süre içerisinde satın almış olduğunuz ürünün ücretini ödemenizi sağlayan sanal ön ödemeli bir 16 haneli bir kod dur . Kredi kartında olmuş olduğu gibi cvv (güvenlik kodu) numarası olan astropay kart alım  son kullanma tarihide bulunmaktadır (Astropay Kart son kullanma süresi 1 yıldır) .  Astropay  alımı   diğer sanal ödeme kartlarından daha avantajlı olup kullanıcıları için daha çok kolaylık sağlamaktadır. Satın almış olduğunuz 1oo dolarlık Astropay’da karttaki miktar bitene kadar bir çok alışveriş yapabilirsiniz. Örnek olarak verecek olursak satın aldığınız 250’lilik bir Astropay Kart ile 5 ayrı dükkandan 50 dolarlık hizmet veya ürün satın alabilirsiniz. 250’lilik Astropay kartınızın limitinizi doldurduktan sonra kartınızı daha kullanamazsınız.


Astropay Kart Bozdurmak İstiyorum Yüzdelik Oranlar İle

Astropay  bozdurma  ile online ödemelerimiz, hesap bilgilerimiz güvence ve koruma altına alınmış olur. Gelişen ödeme sistemlerine yeni bir boyut katan Astropay kart, ön ödemeli online kredi kartıdır. Kullanıcıların birçoğu ödeme yapmaları gereken ya da alışveriş yapmak istedikleri sitelere güvenemedikleri için kart bilgilerini vermeye çekiniyor; tam da bu aşamada Astropay  kart hayatımıza giriyor ve ödemelerimizi güvenli ve hızlı şekilde gerçekleştirebiliyoruz. Astropay Card  farkı, kredi kartından farklı olarak gerçekleştirdiğimiz ön ödeme yaparak sahip olduğumuz kartın yapmış olduğumuz ödeme kadar limit taşıyor olmasıdır. Banka hesap bilgilerinizi internet üzerinde vermek zorunda kalmadan sahip olduğunuz Astropay  kart  al ile dilerseniz oyun sitelerinde oyun oynayabilir, dilerseniz alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.